Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.874
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.874
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Labs , Web3 Girişimlerine Yatırım Yaptı !

Binance Labs , Web3 Girişimlerine Yatırım Yaptı !

Binance Labs, Binance’ın risk sermayesi ve yatırım kolu, altıncı sezon İnkübasyon programından yedi en iyi performans gösteren projeye yatırım yaptı.

Aralık 2023’te başlayan 2 aylık kuluçka programı, erken aşama kuruculara Binance Labs Yatırım ekibinden 1:1 mentorluk sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca Binance ekosistemi içindeki kaynaklara ve uzmanlara erişim imkanı sunmaktadır.

Yüzlerce proje, 6. sezon için başvuruda bulundu, ancak bu başvuruların sadece %3’ü programa kabul edildi.

Binance’in Kurucu Ortaklarından ve Binance Labs’in Başkanı Yi He, “Binance Labs olarak amacımız ciddi erken aşama kuruculara destek olmak ve arkalarında durmaktır. Desteğimiz, uzun vadeli gelişime kararlı olan projeler için tüm zincirler ve ekosistemler boyunca uzanır. Her bir proje için devam eden büyümeyi ve Web3 ekosistemine katkılarını görmeyi dört gözle bekliyoruz.” şeklinde ifade etti.

Binance Labs, mezunlarla güçlü bir İnkübasyon ağına sahip olduklarını ve onları meetup etkinlikleri ve sanal karıştırıcılarla desteklemeye devam ettiklerini belirtiyor.

İnkübasyon Sezonu 6 boyunca, ilk İnkübasyon Sergisi’ni Binance Blokzincir Haftası 2023 kapsamında düzenlediklerini ve İnkübasyon kohortlarından gelen projelere yatırımcılara sunum yapma ve katılımcılar arasında tanıtım yapma fırsatı verdiklerini belirtiyorlar.

Binance Labs, İnkübasyon Sezonu 6’da yatırım yaptığı projeleri aşağıda sıralamaktadır:

DeFi:

  • Derivio: zkSync üzerinde merkezsizleştirilmiş yapılandırılmış türevler ekosistemi.
  • Ethena: Bankacılık sistemlerine bağımlılık olmadan ilk kripto-native getiri taşıyan stabilcoin’e dönüşüm için bir türev altyapı sağlayıcısı.
  • Shogun: Niyet odaklı bir protokol olan Shogun, optimize edilmiş emir akışı ve tam zincir soyutlaması ile tüccar tarafından çıkarılabilir değeri (TEV) maksimize etmeyi amaçlamaktadır.

Altyapı:

  • UXUY: Merkezsiz ticaret için giriş engellerini azaltmayı amaçlayan MPC ve AA cüzdan teknolojisini kullanan çoklu zincir platformu.

Uygulama Katmanı:

  • Cellula: Bileşkenlik ve kalıcılık sunan tamamen zincir üzerinde otomatik yaşam simülasyon strateji oyunu.
  • NFPrompt: Yeni nesil Web3 yaratıcıları için tasarlanmış bir AI destekli UGC platformu.
  • QnA3: Kendi özel veri havuzu ile güçlendirilmiş bir AI destekli Web3 bilgi paylaşımı ve arama platformu.

Bu yatırımların duyurulması, Binance Labs İnkübasyon Programı’nın 6. sezonunun resmi olarak sona erdiğini işaret etmektedir.

Kripto piyasaları ve sizden gelen altcoin analizlerini canlı yayınlarımızda takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! En güncel içerikleri kaçırmadan izleyin ve piyasadaki gelişmelerden haberdar olun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir