Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.983
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.983
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ronin (RON) Fiyatı, Coinbase Listelemesiyle %11 Yükseldi

Ronin Network’ün oyun içi aktivitelerini destekleyen yerel tokenı RON, Coinbase’de listelendiğini duyurmasının ardından %11’in üzerinde bir artış yakaladı.

Coinbase Listelemesi RON’u Yükseltti

Ronin Network ekibi, blog gönderisinde Coinbase listelemesini duyurdu ve platformun etkileyici günlük aktivitesine dikkat çekti. Ağdaki aktif adres sayısı, Şubat ayından bu yana %500’ün üzerinde artarak 2021’deki Axie Infinity çılgınlığı sırasında görülen zirveyi aştı.

Ronin Network ekibi, “Coinbase de, web3’e olan ilgi artmaya devam ederken bu yıl önemli bir büyüme tanık oldu” diyerek, listenelemenin RON’u çok sayıda yeni kullanıcıyla buluşturabileceğini ve bunların birçoğunun ilk kez web3 alanına girebileceklerini ima etti.

Ronin Network: Oyun Odaklı Blockchain

Sky Mavis tarafından 2021 başlarında kurulan Ronin Network, blok zincir teknolojisini oyun içi kazanç (“play-to-earn”) mekaniklerini zincir içi aktiviteler içinde kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda Axie Infinity, Pixels ve Wild Forest gibi web3 oyunlarından oluşan bir koleksiyona ev sahipliği yapan platform, oyuncuların oyun oynayarak kripto para ve NFT kazanmalarına olanak sağlıyor.

Pixels: Ronin’deki Aktivite Artışının Yakıtı mu?

GAM3S.GG operasyon başkanı Eliza Crichton-Stuart, Ronin’deki zincir içi aktivitedeki son artışın platformdaki çeşitli oyunlardaki artan etkileşimden kaynaklanabileceğini öne sürüyor. Özellikle Harvest Moon ve Stardew Valley’yi anımsatan popüler bir çiftçilik simülatörü olan Pixels, 619.000’den fazla günlük aktif benzersiz cüzdana sahip etkileyici bir kullanıcı tabanına sahip.

Başlangıçta Polygon ağında piyasaya sürülen Pixels, geçen sonbaharda Ronin Network’e geçiş yaptı. Geçiş, Ronin’deki günlük aktif kullanıcı sayısında sonbaharda yaklaşık 20.000’den önemli bir artışa yol açtı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir