Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.525
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.525
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

ABD’li Senatör, Capitol Hill’deki Satıcıların Kripto Varlık Ödemelerini Kabul Etmesini İstiyor

ABD’li senatör Ted Cruz, Capitol Hill’deki satıcıların kripto varlık ödemelerini kabul etmesini istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Son zamanlarda kripto varlıkların ateşli bir savunucu olarak ortaya çıkan Cruz, şimdi de Washington DC’deki Capitol Hill satıcılarına kripto varlık ödemelerini getirmek istiyor. Yasa gücü taşımayan bu karara göre, kripto varlıklar ile ödeme kabul edilebilmesi için Kongre yönetimine odaklanan bir dizi yetkiliye ihtiyaç var.

Cruz Breitbart News’e verdiği demeçte, tasarısının Kongre’yi bu konuda liderlik edecek şekilde konumlandıracağını söyledi:

“Tasarım, kongre kafeteryaları, otomatlar ve hediyelik eşya dükkanlarının kripto ödemelerini kabul etmesini sağlayarak Kongre’yi bu konuda liderlik edecek şekilde konumlandıracak.”

Capitol Hill, ABD hükümetinin merkezi olarak kabul ediliyor ve Kongre Binası, Senato, Temsilciler Meclisi ve Yüksek Mahkeme’ye ev sahipliği yapıyor.

Senatör Cruz, ABD’de kripto varlıkların etkili savunucularından biri. Ayrıca Cruz, daha önce tartışma yaratan altapı tasarısının kripto varlık vergilendirme hükmü hakkında da çalışmalarda bulunmuş ve hükmü iki paketten çıkarmaya çalışmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir