Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.797
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.797
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

2023 Yılında Yükselebilecek Çin Kripto Projeleri

Çin kripto  projeleri önemli  bir konu haline geldi, ancak Çin’de teknik olarak kısıtlandı. Çin, ‘Niceliksle  Gevşeme’ yoluyla ekonomisine agresif bir şekilde yatırım yapıyor. Bu sürecin bir sonucu olarak, piyasaya giren para miktarında bir artış olacak, bu da tüketicinin satın alma gücünün, maaşının ve insanların elindeki paranın artmasına neden olacaktır.

Bazı Çin projeleri fiyatta büyük bir artış yaşadı. Bu kripto  projeleri, Çinli ve yabancı yatırımcılar tarafından satın alınıyor, ancak abartıdan kaçınmak için dikkatli olunması tavsiye ediliyor.

Bazı coinlerin Çin katılımı ya da bağı vardır, bazılarının ise sahibi Çin’dir. Çin coinleriyle swing trade yapmaya karar vermeden önce, formasyonlara ve trend çizgisi kırılmalarına bakın. Körü körüne yatırım yapmak tehlikeli olabilir.

Çin her zaman insanların ülkede üretilen daha fazla şeyi kullanması gerektiğine inanmıştır.

Aşağıda listelenen Coinler  Çinli yatırımcılara sahiptir ve popülerdir:

FILECOIN- FIL

Piyasa Değeri Sıralaması — 26

Bu proje bulut depolama ile ilgilidir.

İlk olarak Binance, esas olarak depolamaya odaklanan Greenfiled zincirini tanıttı. Bu nedenle, bulut depolamaya yönelik talepte beklenen büyümeye yanıt olarak Hype oluşturulmuştur.

Sonuç olarak, insanların Filecoin’e olan ilgisi artıyor. Bağlantısı verilen makalede Filecoin fiyat analizini inceleyebilirsiniz.

İkincisi, Çin en fazla sayıda kripto madencisine sahiptir. Filecoin aktif olarak çıkarılmakta ve Çinliler tarafından tutulmaktadır.

POLKADOT- DOT

→ Piyasa Değeri Sıralaması – 13

Polkadot genellikle kripto para piyasasındaki en güvenilir coin olarak kabul edilir. Bu uzun süredir geliştirilmektedir, ancak pazarlamaya odaklanmamaktadırlar. Ayrıca, DOT tokeninin kullanışlılığı henüz gelmedi.

Herhangi bir jetona olan talep ancak blok zincirine olan talep arttığında yükselebilir. Blok zincirine olan talep artarsa, bu tokenin kullanımı da artacaktır.

Projeyi geliştiriyorlar ve ekosistem genişliyor.

Proje hakkında son gelişmeyi Buradan okuyabilirsiniz

VECHAIN – VET

→ Piyasa Değeri Sıralaması – 33

Vechain’in kurucusu Sunny Lu, daha önce Çin merkezli lüks marka Louis Vuitton’un baş bilgi işlem sorumlusu olarak çalışmıştır. Adından da anlaşılacağı üzere bu bir Çin parası.

Vechain, tedarik zinciri sektöründe iyi bilinen bir isim. Walmart China, DNV ve PwC gibi çok sayıda büyük şirket vechain ile işbirliği yapmıştır. Blok zinciri teknolojisi, malların takibini çok kolay hale getiren çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Çin’in en büyük lojistik şirketi olan CSSC, sağlık sektöründe tedarik zinciri yönetimini kullanmaktadır. Çevresel etkiyi analiz etmek ve azaltmak için karbon emisyonlarını ölçen bir sistem geliştirilmiştir.

IMMUTABLE X – IMX

→ Piyasa Değeri Sıralaması – 64

Çeşitli kripto projeleri, işlemleri takip ederek ve işlemleri doğrudan gerçekleştirerek bu projenin sağladığı güvenlikten yararlanabilir. Şu anki odak noktaları web3 oyunları. Birçok yeni oyunla işbirliği yapıyor. Ekosistemleri giderek güçleniyor.

Illuvium ile ortaklık kurdular. IMX’in en son teknolojisi yeni bir NFTs koleksiyonu oluşturmak için kullanılacak. Gaz ücreti olmayacak. Ayrıca Ethereum’daki NFT’ler için bir katman-2 ölçeklenebilirlik çözümü geliştirdiler. Yatırım turu sırasında, Çin’in Tencent’i yaklaşık 245 milyon dolar yatırım yaptı.

Proje hakkında son gelişmeyi Buradan okuyabilirsiniz

CONFLUX- CFX

→ Piyasa Değeri Sıralaması – 78

Bu proje tıp endüstrisine yardımcı olmak için oluşturuldu. Blok zinciri hizmeti 2020 yılında Çin Ulusal Mühendislik Laboratuvarı’nın tıbbi verilerini izlemek ve değiş tokuş etmek için sunuldu ve aynı zamanda hastanenin tüm tıbbi verilerini işlemek için de kullanılıyor.

Şangay’ın Hedera Hashgraph (HBAR) gibi çeşitli blok zinciri şirketleriyle işbirliği yaptılar ve onları desteklediler.
Son zamanlarda Conflux,

Çin’in Instagram’ına güç veriyor ve BSIM’i geliştiriyor.Çin Instagram versiyonunu web3 ve darphane NFT’lerine doğru kaydırmak için, sayfaya dijital bir koleksiyon bölümü eklenecek, ancak yalnızca Çin’de mevcut olacak. Instagram’ın Global versiyonunda ise aynı özellik için Matic (Polygon) seçilmiştir.

NEO

→ Piyasa Değeri Sıralaması – 57

NEO’nun diğer adı olan Çin Ethereum’unu öğrenince şüphesiz şok olacaksınız. NEO, kripto dünyasının üçüncü harikasına sahiptir, ancak yalnızca Çin’de mevcuttur.

Mucitleri Da HongFei ve Erik Zhang, bu da tüm projenin Çin’e ait olduğunu gösteriyor.

Akıllı sözleşmeler, dApps, dijital kimlik doğrulama, birlikte çalışabilirlik (NeoX) ve çoklu dil desteği açısından Ethereum’a benzer şekilde çalışır. Ethereum blok zincirinde gaz ücretlerini ETH olarak ve benzer şekilde NEO blok zincirinde ödüyoruz.

NEO şimdi ZKP (sıfır bilgi kanıtı) yolunda. DEX ile ortaklık kurdular çünkü Merkezi Olmayan para piyasasına girmek istiyorlar. Demex-exchange’in seçilme şansı var.

NEO eskiden iyi performans gösteriyordu ve şu anda hala iyi çalışıyor çünkü Web3’te rekabet edebilmesi için hizmetlerini daha güçlü hale getirmek için sürekli olarak geliştiriyorlar.

Proje hakkında son gelişmeyi Buradan okuyabilirsiniz

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir