Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.639
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.639
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Zunami Protocol Saldırıya Uğradı!

Zunami-saldiriya-ugradi

Bugünlerde en çok rastlanan olaylarda birisi hack saldırıları. Geçtiğimiz günlerde Curve saldırısından sonra bir saldırı haberi de Zunami Protocol‘den geldi. Curve saldırısı kadar ağır olmasa da Zunami kullanıcıları epey bir tereddüt içerisinde kalmış durumda.

Güvenlik firması PeckShield’e göre, DeFi getiri toplayıcı Zunami Protocol 2,1 Milyon $’ın üzerinde kayba yol açacak saldırıya uğradı.

PeckShield Pazartesi sabahı X’te iki önemli işlemi içeren saldırıyı paylaştı. PeckShield, Zunami Protocol’den çalınan fonların karıştırma hizmeti Tornado Cash aracılığıyla saldırıldığını söyledi.

PeckShield’in uyarısının ardından Protocol ,“zStables bir saldırıyla karşı karşıya kalmış gibi görünüyor” diye açıklama yaptı. Bununla beraber teminatın güvende olduğunu ve ekibin araştırmaya başladığını ekledi.

Zunami Protocol ayrıca lütfen şu anda zETH ve UZD satın almayın. Onların emisyonları saldırıya uğradı diye kullanıcılarını uyardı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Zunami İçin Fiyat Manipülasyonu Saldırısı

Güvenlik şirketi tweet’inde, Zunumi hack’inin fiyatı yanlış hesaplamak için bağış yoluyla istismar edilebilecek bir fiyat manipülasyonu sorunu olduğunu söyledi.

SlowMist’in kurucusu Xian Yu, bugün firmalarının güvenlik açığının iki ay önce tespit ettiğini söyledi. Bu proje, fiyat manipülasyonu saldırılarının kurbanı oldu. Bununla beraber 2,1 Milyon $’ın üzerinde bir kayba uğradı. Cos olarak da bilinen Yu, “Önemli olan, sistemimizin bu riski iki ay önce tespit etmesi ve onları önceden özel olarak bizleri bilgilendirmesi gerekmekteydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir