Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.042
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.042
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Uniswap Çalışanı Memecoin İle İlgili Bir Olaydan Sonra İşinden Oldu!

Uniswap

Uniswap çalışanı Memecoin olayı yüzünden işinden oldu. Kripto para dünyasında şiddetli bir tartışmaya yol açan Memecoin, bir Uniswap çalışanının işine mal oldu.

Son zamanlarda popüler olan bu kripto para birimi, WallStreetBets isimli bir finansal hareketin etkisiyle hızla yükselişe geçti. Ancak, Uniswap topluluğunda yer alan bazı çalışanlar, Memecoin’in kalitesiz ve spekülatif olduğunu savunarak itibarını zedeliyor. Bu itibar zedelenmesi nedeniyle, Uniswap üzerindeki etkileri gözlemlenen çalışan işten çıkarıldı.

Uniswap’in kurucusu Hayden Adams, X platformunda, ekibin bazıları tarafından “rug pull” olarak adlandırılan olayın ardından bir çalışanın işine son verildiğini duyurdu.Uniswap bir çalışanının “rug pull” olayında yer almasından sonra şirketle ilişkisini kesti

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

En büyük merkeziyetsiz borsalardan olan Uniswap‘ın bir çalışanı geçtiğimiz günlerde bir “rug pull” olayına karıştı. Bununla birlikte şirket kurucusu Hayden Adams açıklamalarda bulundu.

Adams, FrensTech adlı bir memecoin’i geliştiren AzFlin tarafından nasıl destek sağlandığı ve “etkili bir şekilde sağlamlaştırıldığı” detaylarını paylaşan bir gönderiye yanıt olarak, “Bu kişinin artık ekibimizde olmadığını insanlara duyurmak istedim. Desteklediğimiz veya hoş gördüğümüz davranışlar değil,” dedi.

Olaya karışan AzFlin, Uniswap’te akıllı sözleşme mühendisi olarak çalışan Allen Lin’in Twitter ve GitHub’ta kullandığı kullanıcı adıydı. AzFlin, daha önce NFT pazar yeri Genie’de başmühendis olarak görev yaptı.

FrensTech memecoin’i Base platformunda dağıtıldıktan kısa bir süre sonra, AzFlin, 14 Ethereum (25,900 dolar) değerindeki kripto parayı çapraz zincir protokolü Hop aracılığıyla Base’den taşıdı. Bir kullanıcı, “Eklediği likiditeyi ücretlerden çıkararak 14 ETH’yi cebe indirdi” açıklamasını yaptı.

AzFlin, daha sonra X platformunda kullanıcı adına “(işsizlik yayı)” ifadesini ekledi ve “Uniswap‘tan kovuldu ama 600 yeni takipçi kazandı ve Crypto Twitter kötü adam statüsü elde etti” şeklinde şaka yaptı. “Dürüst olmak gerekirse, net tarafsız,” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir