Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.374
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.374
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Yatırım Analisti: SHIB Değil! Bu 2 Altcoin’de Alacağım

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), Ekim 2021’deki zirveden bu yana değerinin yaklaşık %70’ini kaybetti. 2021’deki %42.000.000’den fazla kazanımıyla fark yaratırken, bir yatırım analistine göre Fantom (FTM) ve Internet Computer (ICP) bu yıl daha iyi bir tercih olabilir. Analist bu seçimi bir dizi temel faktöre dayandırıyor. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Shiba Inu (SHIB) yerine takip edilebilecek 2 altcoin

Fantom, FTM token tarafından desteklenen programlanabilir bir Blockchain. Platform, doğrulayıcı node sistemlerinden bağımsız olarak fikir birliğine varmasına izin veren, Lachesis olarak bilinen yenilikçi bir PoS protokolü ile güvence altına alınmıştır. Ek olarak, Fantom saniyede 10.000 işlem (TPS), gelecekte 300.000 TPS’ye ulaşmayı hedefliyor. Bu verim, Fantom’u merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) ve merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetlerinin en popüler ekosistemi olan Ethereum’dan çok daha ölçeklenebilir hale getiriyor.

Analist Trevor Jennewine’un beklentisi, Fantom dApp’ler ve DeFi hizmetleri daha popüler hale geldikçe, FTM fiyatına yönelik talebin katlanarak artması yönünde. Bu amaçla, bu kripto para birimi sonunda, merkezi olmayan yazılım ve hizmetlerin en popüler ekosistemi olarak Ethereum’u geçebilir.

Internet Computer (ICP)

Şu anda internet, çoğu merkezi varlıklara ait sunucularda barındırılan bir dizi yazılım ve hizmete sahip. Örneğin, teknoloji devleri Microsoft ve Amazon, bulut (cloud) altyapı hizmetlerinde toplam %55 pazar payına ulaştı. Başka bir deyişle, iki kuruluşun muazzam miktarda kişisel veriye ve fikri mülkiyete erişimi ve bunlar üzerinde sansür yetkisi vardır. ICP ise bu sorunu interneti merkezden uzaklaştırarak çözmeyi amaçlar. Blockchain, dünyanın dört bir yanındaki bağımsız veri merkezlerinde çalışan bilgisayarları birbirine bağlayarak geliştiricilerin üzerinde dApp’ler, DeFi ürünleri, web siteleri ve kurumsal sistemler oluşturabileceği küresel bir bilgisayar platformu oluşturuyor.

Peki neden yatırım? Analist, gelişicilerin Blockchain üzerinde dağıttıkları yazılım ve hizmetler tarafından tüketilen kaynaklar için ödeme yapmak için ICP’ye yöneleceğini ve bunun bir sonucu olarak token fiyatının artacağını düşünüyor. Sonuç olarak, ICP daha popüler hale geldikçe zaman içinde daha değerli hale gelebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir