Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.786
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.786
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Popüler Borsa SHIB, AVAX ve Bu 22 Altcoin’i Listeliyor!

Popüler kripto para borsası PrimeXBT, SHIB ve AVAX gibi günümüzün en çok bilinen kripto para birimlerinin birçoğunu içeren 24 yeni alım satım enstrümanını listelediğini duyurdu. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

PrimeXBT, SHIB, AVAX ve 22 altcoin projesini işlemlere açıyor

Alım satım için mevcut 24 yeni kripto biriminin listesi:

  • Binance Coin (BNB), TRON (TRX), TEZOS (XTZ), Terra (LUNA), FTX (FTT), FileCoin (FIL), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM), Elrond (EGLD), Polygon (MATIC), Stellar (XLM), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Decentraland (MANA), Klaytn (KLAY), Cosmos (ATOM), Dfinity (ICP), Helium (HNT) ), Near (NEAR), Sandbox (SAND), Theta (THETA), Algorand (ALGO), VeChainThor (VET), Monero (MNR).

Bu son eklemelerle PrimeXBT’nin ürün portföyü, çok çeşitli forex para birimleri, emtialar, hisse senedi endeksleri ve Bitcoin, Cardano, Solana ve Dogecoin gibi mevcut kripto para birimleri dahil olmak üzere 100 benzersiz ticaret aracına ulaştı. Liste hakkında borsa kullanıcılarına şöyle seslendi:

Kripto topluluğuna, çeşitli varlık portföyü sağlayan bir tek durak noktası sunmaktan gurur duyuyoruz. Yeni liste ayrıca hepsi tek bir çatı altında bir dizi karlı fırsat sunuyor

Yazım sırasında, Shiba Inu (SHIB), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) son 24 saatlik zaman diliminde hareketsiz kaldı. Cardano (ADA), 1 dolar direncinin altında işlem görüyor ve piyasa değerine göre 9.sıraya geriledi. Önümüzdeki günlerde AVAX ve ADA sıralamada bir adım daha öne geçmek için mücadele edecek.

PrimeXBT hakkında

Yakın tarihi duyurularında borsa, yatırımcıların platformun çok çeşitli popüler alım satım araçlarından herhangi biriyle alım satım yapmaya nasıl başlayacaklarını öğrenmelerine yardımcı olan bir alım satım akademisi kurdu. PrimeXBT Ticaret Akademisi adıyla devam eden kripto ticareti eğitimi web sitesi, Blockchain veya NFT’ler gibi kripto para birimi endüstrisinin çeşitli alt sektörleri hakkında temel bilgiler sunacak. Bu arada PrimeXBT, bir kripto para, FX, Endeksler ve Emtialar sentetik sözleşmeli ticaret altyapısı sunar. Seyşeller merkezli kripto para borsasının günlük işlem hacmi 2 milyar doların üzerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir