Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.542
% 3.04
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.542
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Yargıç, FTX Davalarını Birleştirmeyi Reddetti

FTX

Federal yargıç Jacqueline Scott Corley, yatırımcıların FTX borsasına karşı açtığı beş toplu davanın birleştirilmesini reddetti. Davacılar, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried ve diğer yöneticileri mal varlıklarını zimmetlerine geçirmekle suçlayarak davalarını Kaliforniya’nın Kuzey Bölgesinde açtılar.

Yargıç Corley, FTX  borsasının tüm davalılarını henüz yanıt verme fırsatı bulamadığını belirterek, birleştirilmesine gerek olmadığını ifade etti. Davalar, Bankman-Fried’in yanı sıra dış denetçiler ve borsayı tanıtanlar da dahil olmak üzere çeşitli diğer sanıkları da içermektedir.

Bankman-Fried’in avukatları, ceza duruşmasının Ekim ayında yapılması planlanmasına rağmen, ertelenmesinin gerekebileceğini belirttiler. Avukatlar, önemli miktarda delilin kendilerine gönderilmesini bekledikleri için tarih değişikliği talep edebileceklerini ifade ettiler. Ayrıca Şubat ayında Bankman-Fried’e karşı daha fazla suçlama yapıldığı da bildirildi.

Bu karar, yatırımcıların FTX borsasıyla ilgili davalarının nasıl devam edeceğini belirleyecek ve davalıların yanıt verme fırsatı bulmalarına izin verecek.

Dsha önce İflas eden kripto borsası FTX, müşteri fonlarının milyarlarca dolar değerinde eksik olduğunu söyledi ve hem borsadan hem de ABD merkezli kolu FTX US’den kaynaklanan eksiklikleri açıkladı. FTX, 2 Mart’ta yayınladığı sunumda, borsa cüzdanlarında ve fiat hesaplarında 2,2 milyar dolar olduğunu ve bunun 694 milyon dolarının likit “Kategori A Varlıkları” olarak bilinen nakit, sabit paralar, Bitcoin ve Ether’i içerdiğini belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir