Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.693
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.693
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

XRPL, SEC Davasına Rağmen Büyüyor!

XRPL, SEC Davasına Rağmen Büyüyor!

Ripple (XRP) ve SEC arasındaki hukuki sürece rağmen, XRP Ledger (XRPL) ikinci çeyrekte büyümeye devam ediyor.

Ripple ile SEC arasındaki hukuki sürecin devam etmesine rağmen, XRP Ledger (XRPL) ikinci çeyrekte önemli bir büyüme kaydetti. Messari’nin son raporuna göre, XRP’nin piyasa değeri bu yıl %42,5 arttı. Ancak, ikinci çeyrekte piyasa değeri %10,7 düşerek 24,8 milyar dolara geriledi.

XRPL platformu, çeyrek boyunca işlem hacminde düşüş yaşarken, ortalama günlük nonfungible token (NFT) işlemlerinde %12,7’lik bir artış kaydedildi. XRPL, merkezi olmayan finans (DeFi) ve ∫ ekosistemlerinde güçlü bir varlık olmasına rağmen Ethereum ve Solana gibi rakiplerinin gerisinde kalmaktadır. Ancak, yeni protokollerin tanıtılması ve XRPL yan zincirlerinin genişlemesiyle durumun değişmeye başladığı görülüyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Messari verilerine göre, XRPL toplam yeni adres sayısında %31,8’lik bir büyüme kaydetti ve üç aylık geliri %220,3 artarak 188.376 $ seviyesine yükseldi. SEC davasıyla mücadele eden Ripple, XRP Ledger’ın operasyonel yönlerindeki büyümeyle, sürdürülebilir değer ve fayda sağlama yolunda ilerlemesini göstermektedir.

Ripple, gayrimenkul tokenizasyonuna odaklanma ve blockchain teknolojisi üzerindeki araştırmalarıyla uzun vadede önemli bir büyüme ve yenilik potansiyeline sahip olduğunu kanıtlamaktadır. SEC davasına rağmen XRP Ledger , yardımcı programın benimsenmesini teşvik etmek için geliştiricilere destek vermeye devam etmektedir

Bakalım dava sürecinin sonlanması ile beraber Ripple eski günlerine geri kavuşabilecek mi?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir