Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.175
% 6.25
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.175
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Wormhole (W) Token Listeliyor: Wormhole (W) Coin Nedir?

BİNANCE

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, çok beklenen Wormhole (W) token’ını “seed” etiketli olarak listeleyeceğini duyurdu.

Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var: Binance, W token’ını “seed” yani “tohum” etiketli olarak listeledi. Bu, token’ın nispeten yeni ve yüksek oynaklığa sahip olabileceğini gösteriyor.

W Token Listeleme Detayları

İşlem Çiftleri: W/BTC, W/USDT, W/FDUSD, W/TRY

İşleme Başlama: 3 Nisan, TSİ 13:00

“Seed” Etiketi ve Risk Uyarısı

“Seed” etiketi, W’nin önemli fiyat dalgalanmalarına maruz kalma potansiyeli olan yeni bir proje olduğunu gösteriyor. Binance, yatırımcıları dikkatli olmaya ve projeyi tam olarak anlamadan önce yatırım yapmamaya teşvik ediyor.

OKX, MEXC, HTX, KuCoin, Gate.io, Bitget, WOO X, AscendEX ve BitMart gibi diğer birçok kripto para borsası da W token’ı destekleyeceğini duyurdu.

Binance, Ethena (ENA) Listeliyor 

Binance, W token’ı listelemenin yanı sıra Ethena (ENA) token’ını Simple Earn, Binance Convert, Binance Margin, Binance Futures ve Binance Auto-Invest hizmetlerine eklediğini duyurdu. Kullanıcılar ayrıca ENA’yı Binance Convert üzerinde BTC, USDT ve diğer token’larla sıfır komisyonla işlem yapabilir.

ENA’nın fiyatı, daha geniş bir piyasa satış dalgası nedeniyle %11 düşüşle 0,615 dolardan işlem görüyor. Ancak 800 milyon doları aşan yüksek işlem hacmi, yatırımcıların coine karşı önemli bir ilgi duyduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Wormhole (W) Token Listeliyor: Wormhole (W) Coin Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir