Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.986
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.986
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX Borsası Bu Altcoini Listeliyor!

OKX

Önde gelen kripto para platformlarından biri olan OKX, blog sayfasında Jupiter platformunun yerel tokenı JUP’u listeleyeceğini duyurdu. JUP, Solana ekosisteminin içinde özellikle likidite sağlama konusunda kritik bir rol oynuyor.

Kripto para borsası OKX, bugün yerel saatle 11.00’de JUP para yatırma işlemlerinin başladığını duyurdu ve JUP/USDT işlem çifti için spot işlemlerinin, bugün yeterli likidite sağlanması durumunda başlayacağını açıkladı.

OKX, JUP para çekme işlemlerinin ise 1 Şubat’ta, TSİ ile 13.00’te aktif hale geleceğini bildirdi.

JUP, 10 milyarlık toplam arz ile Solana ağının en önemli likidite sağlayıcıları arasında yer alıyor ve bu özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

okx

OKX’in platformunda JUP için spot ticaretin yakında kullanılabilir olacağı bilgisi, bu tokenın daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmasını sağlayacağa benziyor. Bu gelişme, OKX’in çeşitlilik ve yeniliklere açık olduğunu gösteriyor. Platform, blok zinciri teknolojisinde öncü tokenleri destekleme konusunda kendini kanıtlamış durumda.

JUP’un OKX üzerindeki entegrasyonu, kullanıcılara Solana tabanlı bu projeye daha rahat erişim sağlıyor. Bu, yatırımcıların Solana ekosistemi ve DeFi alanındaki gelişmeleri yakından takip etmelerine olanak tanıyor.

Bunun yanı sıra, Jupiter tokenı JUP, yakın zamanda bir airdrop ve token satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu gelişmeler, tokenın Solana ekosistemi içindeki etkin rolünü pekiştirecek ve DeFi alanına ilgi duyan yatırımcılar için JUP’u daha cazip bir varlık haline getirecek.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

OKX Borsasına Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir