Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.173
% 2.71
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.173
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Jupiter, Uniswap’ı geride bıraktı!

Jupiter borsasının günlük değişim hacmi son 24 saatte 520 milyon doları aştı ve bu hacmin büyük bir kısmı, trader’ların stablecoin’leri değiştirip Wen tarafından yönetilen yeni bir memecoin’e dönüştürme işlemlerinden kaynaklandı.

Son 24 saat içinde Solana tabanlı merkezi olmayan borsa (DEX) Jüpiter’deki ticaret hacimleri, yeni bir memecoin airdrop’u ve güncellenmiş stabilcoin ticareti yoğunluğunun etkisiyle 520 milyon doları aşarak grafiklerin zirvesine çıktı.

Alım satım işlemleri Jüpiter’in Uniswap’taki Ethereum tabanlı hacimleri hem v2 hem de v3 protokollerini, CoinGecko verilerine göre son 24 saat içinde sadece 520 milyon dolar olarak gerçekleşen birleşik işlem hacmi olan 10 milyon doları aştığını gösterdi.

Jupiter, Wen airdrop yoğunluğu sırasında Uniswap'ı geride bıraktı.
Jüpiter, son 24 saat içinde 520 milyon dolar işlem hacmine ulaştı. Kaynak: CoinGecko

Son altı ay içinde Jüpiter ile ticaret yapan herhangi bir Solana kullanıcısı, toplam günlük işlem hacminin biraz üzerinde olan 50 milyon Jüpiter’i aşarsa eğer, Saga telefonunun sahipleri tarafından talep edilebilecek yeni bir airdrop olduğunu gördü. Bu airdrop, Wen satın alan ve satan tüccarlardan gelmektedir.

Wen memecoin, son altı ay içinde Jupiter ile etkileşime giren herhangi bir Solana cüzdanına aktarıldı. Kaynak: Wen

Memecoin, aslında 31 Ocak‘ta piyasaya sürülecek olan yerel JUP jetonunun heyecanla beklenen airdropundan önce Jüpiter geliştiricileri tarafından bir deney olarak tasarlandı.

Satış öncesi, JUP jetonları şu anda yazım sırasında merkezi olmayan Aevo borsasında $0.70 civarında işlem görüyor. 1 milyar JUP jetonunu içeren tahmini airdrop, mevcut fiyatlarla 600 milyon doları aşabilir.

Wen ve JUP çevresindeki pazar heyecanı, kripto ekosisteminde duyurulan projeler airdrop ile birleşiyor. Örneğin, 25 Ocak‘ta Ethereum ölçeklendirme çözümü AltLayer, kullanıcılara 100 milyon dolar değerinde bir airdrop yapmayı planlıyor.

Ayrıca, çok katmanlı toplama dağıtıcısı Dymension, önümüzdeki günlerde ana ağını başlatmayı planlıyor ve uygun kullanıcılara toplamda 210 milyon değerindeki 70 milyon DYM jetonunu satış öncesinde airdroplarla ödüllendirecek.

 

 

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Jupiter, Uniswap’ı geride bıraktı!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir