Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.664
% 6.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.664
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Grayscale Bitcoin ETF’sinde Çıkışlar Yaşandı!

grayscale

Grayscale‘in Bitcoin ETF’si olan GBTC’de düşüşün artından çıkışlar görünmeye başlandı. Bitcoin’in bugünkü 66 bin dolarak düşüşü ile birlikte GBTC’de 4 günün sonunda pozitif olan görünüm yerini negatife bıraktı. Verilere göre 28 Mart’ta +179 milyon dolar giriş yaşanırken bugünkü düşüşle birlikte -88 milyon dolar çıkış yaşandı.

Grayscale Bitcoin ETF’sinde Çıkışlar 88 Milyonu Buldu

Bitcoin’in bugünkü yüzde 5’i aşan düşüşünün ardından Grayscale Bitcoin ETF yatırımcılar tavırlarını satıştan yöne değiştirdi. Düşüşle birlikte çıkışların toplam değeri 88 milyon dolara gelirken Bitcoin ETF’sinde GBTC yatırımcısı güvensizliğini göstermiş oldu. BTC’deki düşüş yönlü hareket piyasanın tamamını kırmızıya boyarken, birçok altcoin de kazandığı fiyat seviyelerini koruyamadı.

 

Spot on Chain’in X üzerinden yaptığı paylaşımda GBTC yatırımcısının tavrı daha da net okunabiliyor.

Spot on Chain’in paylaştığı veri GBTC yatırımcısının uzun süren alım yönünden satışa geçtiğini gözler önüne serdi. Her düşüşte satışlar gerçekleştirerek portföyünü güncel tutan Grayscale’in bu tutumu kripto yatırımcıları tarafından güvensizlik olarak okunup tepkiye sebep olmakta.

Kripto para piyasasında yaşanan bugünkü yüzde 5’lik düşüşün ardından Ethereum başta olmak üzere birçok kripto para değer kaybederken, analistler duruma dair yorumlarını paylaşarak piyasadaki ana yönün ne olduğuna dair yatırımcılara fikir vermeye çalıştılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir