Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.836
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.836
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Worldcoin (WLD) Hakkında Soruşturma!

Worldcoin (WLD) Hakkında Soruşturma!

Son zamanlarda Binance listelemesiyle popüler olan Worldcoin hakkında şok bir soruşturma haberi ortaya çıktı. Bir ülke, WLD hakkında soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz günlerde dünyanın önde gelen kripto borsası olan Binance tarafından listelenmesi ile popülerlik kazanan Worldcoin hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Gelen haberlere göre İngiltere Bilgi Komiserliği Ofisi Worldcoin (WLD) hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

Yapay zeka alanında sunduğu çözümler ile son günlerde adeta tüm dikkatleri üzerine çeken WLD, neredeyse lansmanı yapıldığı gibi soruşturma altına alındı. Firma daha önce bu tür durumlar için hazır olduklarını belirtmiş ve veri güvenliği için gerekli tüm yasal düzenlemeleri yerine getirdiklerini belirtmişti.

Dikkatinizi Çekebilir: Bu Veri Ethereum’da Boğaya İşaret Ediyor!

İngiltere Bilgi Komiserliği Ofisi, açılan soruşturma kapsamında basına açıklamada bulundu. Yetkili kurumun sözcüsü, Worldcoin’in Birleşik Krallık’taki lansmanının not edildiğini ve daha fazla araştırma yapılacağını söyledi. Sözcü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kuruluşların ayrıca kişisel verileri işlemek için açık bir yasal dayanağa sahip olması gerekir. Rızaya güvendikleri durumlarda, bunun serbestçe verilmesi ve zarar görmeden geri çekilebilmesi gerekiyor.”

Konu ile ilgili Worldcoin tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kripto sektörünün önde gelen basın kuruluşlarından CoinDesk, firmanın yanıt taleplerine henüz cevap vermediğini söyledi.

Firma, bu tür durumlar için hazır olduklarını belirtmiş ve veri güvenliği için gerekli tüm yasal düzenlemeleri yerine getirdiklerini ifade etmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir