Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.933
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.933
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Japonya’da Yeni Platformunu Başlatıyor!

changpeng zhao binance yeni platform japonya

Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao, Ağustos ayında Japonya’da yeni bir platformun kullanıma sunulacağını açıkladı.


▪️ Salı günü Tokyo’da düzenlenen bir konferansta, Binance’in kurucusu Changpeng Zhao, Ağustos ayında Japonya için yeni platformlarında tam hizmetleri kullanıma sunacaklarını duyurdu.

▪️ Binance, Japonya’daki faaliyetlerini artırarak sadece yerel kullanıcılar arasında değil, aynı zamanda küresel anlamda da ilgi çekiyor. Tam hizmetlerin faaliyete geçmesiyle birlikte, kullanıcılar daha kapsamlı bir deneyim yaşayabilecekler.

▪️ Kullanıcı dostu arayüzü, geniş kripto varlık seçenekleri ve güvenliğiyle Binance, kripto para dünyasında önemli bir oyuncu olarak öne çıkmaktadır. Bu yeni adım, kullanıcılara daha fazla işlem ve yatırım fırsatı sunarak kripto para piyasasında daha da etkin olmalarını sağlayacak.

▪️ Binance, geçen Kasım ayında Sakura Exchange’in BitCoin bölümünü satın aldığını ve bu yılın Mayıs ayında yerel düzenlemelere tam uyum sağlamak amacıyla bir platform oluşturduğunu açıklamıştı. Son dönemde, düzenleyicilerle ilgili çeşitli söylentilerle gündeme gelen Binance, Japonya’daki hizmetlerine odaklanmış durumda.

binance japonya

▪️ Popüler kripto para borsası, yeni platformuyla birlikte tam hizmetleri Ağustos ayında aktif etmeyi planlıyor. Henüz kesin bir tarih belirtmemiş olsa da Sakura Exchange Bitcoin’in, önümüzdeki ay kripto endüstrisinde ve özellikle Japonya’da nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

▪️ Binance’in planlanan tam hizmetleri, güvenlik, likidite ve kullanıcı deneyimi açısından da büyük bir önem taşıyor. Borsanın sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmaya yönelik çabaları, kripto para ekosistemini olumlu yönde etkilemeye devam edecektir.

Teknik ve Temel Analizin ne olduğu hakkında yazmış olduğumuz yazıyı incelemek için buraya tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir