Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.167
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.167
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Worldcoin, WLD Arzını Artırmak İçin (ORB) Ödül Planını Güncelledi.

Worldcoin

Worldcoin (WLD) projesi, 24 Ekim’de operatör ödüllerini USDC stablecoin’lerden WLD token’larına geçirecek ve böylelikle tokenlerin açık piyasada dolaşan arzını artırmayı amaçlıyor. Pazar günü yapılan bir gönderide, “WLD tokeni, nispeten düşük bir dolaşım arzı olan 100 milyon WLD’den biraz fazlasıyla piyasaya sürüldü” deniliyor. “Bu, geniş bir kullanıcı ağı oluşturmayı hedefledikleri için gerçekleştirilen bir adımdır. Bu hedefe ulaşmak için WLD token arzının büyük bir kısmı, önümüzdeki yıllarda yeni ve mevcut kullanıcılara kullanıcı bağışları şeklinde dağıtılacak.”

Worldcoin, OpenAI kurucusu Sam Altman tarafından desteklenen bir kimlik doğrulama protokolüdür. Bu protokol, insanların kimliklerini tanımlamak ve Orb olarak adlandırılan bir donanım birimiyle iris taraması yaparak insan olduklarını kanıtlamak için kullanılır. Şirket, toplum içinde daha geniş kripto ve yapay zeka (AI) ekosistemlerine katkı sağlama potansiyeli olduğuna inanıyor.

Orb tarafından doğrulanan kullanıcılar, uygun düzenlemelere tabi olarak WLD tokenlarını projenin uygulamasında talep edebilirlerken, Orb operatörlerine iris taraması başına USDC tokenleri ile ödeme yapılıyor. Operatörlerin tarama başına ne kadar kazanç elde ettikleri konusunda detaylar verilmemiş.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir