Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.733
% 5.31
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.733
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Woo X, Perakende Yatırımcılar İçin Tokenize Edilmiş Hazine Bonolarıyla Bir İlke İmza Atıyor!

Woo X, Perakende Yatırımcılar İçin Tokenize Edilmiş Hazine Bonolarıyla Bir İlke İmza Atıyor!

Woo X, perakende müşterilere ilk kez ABD Hazine bonolarına tokenize edilmiş maruziyet sunan bir kripto para borsası olduğunu gururla ilan ediyor. Pazartesi günü duyurulan bu getiri sağlayan ürün, Londra merkezli kurumsal tokenleştirme platformu OpenTrade ile birlikte geliştirildi. Ürünün gelmesi, Woo X’in Baş Operasyon Sorumlusu Willy Chuang tarafından büyük bir adım olarak nitelendirildi.

İlginizi çekebilir : Tether, TON Vakfı ile Bir Araya Geldi!

Chuang, bir e-postada şunları belirtti:

“Artık merkezi bir borsada perakende kullanıcılar, ABD Hazine bonoları tarafından desteklenen faiz getirili bir hesaba anında erişebilirler. Bu girişim, geleneksel finansal değerlerle kripto para dünyasının dinamik yapısı arasındaki önemli bir bağı köprüleyerek, kullanıcılarımıza kusursuz, güvenli ve verimli bir şekilde düşük riskli, yüksek kaliteli finansal varlıklarla etkileşimde bulunma benzersiz bir fırsat sunuyor.”

Özellikle ABD Hazine bonoları gibi banka sınıfı varlıkların tokenleştirilmesi, faiz oranlarının artışına yanıt olarak popüler hale gelmiş ve şu anda yaşanan kripto boğa koşusuyla birleşmiş durumda. Geçen yıl, kripto yatırım platformu Finblox, perakende kullanıcılara tokenleştirilmiş T-Bills erişimi sunmayı planladığını belirtmişti.

OpenTrade’in, şu anda dağılmış olan USDC ihraççısı Circle ve daha önce Marco Polo kurumsal blockchain projesi ile ilişkileri bulunuyor.

Son zamanlarda, Woo X, piyasa yapıcı Wintermute ile iş birliği yaparak kripto mizah paralarını ve katman-2 tokenleri kapsayan endeks bağlantılı süreklileri tanıttı.

Kripto piyasaları ve sizden gelen altcoin analizlerini canlı yayınlarımızda takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! En güncel içerikleri kaçırmadan izleyin ve piyasadaki gelişmelerden haberdar olun.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir