Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.852
% 5.85
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.852
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Tether, TON Vakfı ile Bir Araya Geldi

tether

Önde gelen stabilcoin ihraççısı olan Tether, TON Vakfı ile yenilikçi bir plan başlattı ve tüm kripto topluluğunun rekorunu kırdı. Haber Dubai‘deki Token2049 konferansında verildi ve Tether’in (USDT) 19 Nisan’dan bu yana blok zincirinde 60 milyon dolarlık şaşırtıcı bir para basımıyla Açık Ağ’a (TON) dahil edildiğini duyurdu.

TON, Tether için 11. En Büyük Blok Zinciri Olarak Ortaya Çıkıyor

TON, 19 Nisan’daki başlangıcından itibaren, genel olarak 16’dan tether için 11’inci en büyük blok zinciri olarak hızla dünya çapında tanınırlık kazandığını kanıtladı. Tether’in TON Vakfı ile ortaklığı, uluslararası havalelerde devrim niteliğinde değişiklikler başlatacak ve Tether Gold’un (XAUT) stablecoin’i olan XAU da benzer şekilde bu ağda tanıtılacak.

Anında, Ücretsiz Sınır Ötesi Ödemeler

Açık Ağ ekibi entegrasyonu memnuniyetle karşıladı ve Telegram’daki 900 milyonun üzerindeki geniş kullanıcı tabanına artık kısa mesaj olarak basit olan sınır ötesi ödemenin kullanıcı dostu olduğundan bahsetti. Tether CEO’su Paolo Ardoino, platformun geleceği için olumlu bir işaret olan TON’da yalnızca 35 milyon USDT ihraç edildiğini coşkuyla duyurdu.

Fiat Entegrasyonunun Genişletilmesi

Telegram kullanıcıları, telegram cüzdanı sayesinde, hantal blok zinciri adresleri kullanmadan veya ek uygulamalar indirmeden doğrudan ve güvenli bir şekilde transfer gönderebilirler. Buna ek olarak Tether, lansman sırasında tüm dünya piyasalarından fiat para birimleri için tam teşekküllü rampaları dahil etme niyetini açıklarken, yakın gelecekte off-rampalar desteklenecek ve böylece banka hesaplarına veya kartlarına doğrudan para çekme imkanı sunacak.

Blok Zincirleri Arasında Çeşitlendirme

Tether’in ana ağı olan Tron, şu anda 57,8 milyar dolar değerinde Tether dolaşımını oluşturuyor. Ethereum tabanlı Tether, sıkışık Ethereum ağı ve yüksek gaz ücreti sorunlarını çözmeyi amaçlayan alternatif ağlara karşı üstünlüğünü giderek kaybediyor. Tether, Avalanche, Omni ve Cosmos gibi diğer yerleşik blok zincirleriyle birlikte 1,9 milyar USD ihraç ederek blok zincirinde Solana’dan sonra üçüncü en büyük ağa ulaştı.

Pazar Hakimiyeti ve Fiyat Dinamikleri

CoinGecko tarafından kaydedilen 159,5 milyar $ tutarındaki toplam stabilcoin piyasa kapitalizasyonunun %69’unda, genel olarak büyük kripto piyasasına göre mütevazı bir hakimiyetle tartışmasız bir şekilde kalmaktadır. Toncoin (TON), raporların ardından gün içi işlemlerde %22 kazanç elde etti, ancak bugün 6,13 dolardan yatay işlem görüyor.

Böylece, Tether’in TON ekibiyle bir araya gelmesi, kripto dünyasının teknolojik yükseltmelerinin yeni bir şafağına işaret ediyor ve Tether’in büyük rol oynadığı stabilcoin piyasasının istikrarını garanti eden güvenli bir sığınak yaratıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir