Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.070
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.070
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

WisdomTree, NYDFS’den Trust Lisansı Aldı

Varlık yönetimi devi WisdomTree, New York’un dijital varlık alanında lider şirketlerden biri olma hedefiyle önemli bir adım attı. New York State Department of Financial Services (NYDFS) tarafından verilen lisans, WisdomTree’ye New York Bankacılık Kanunu kapsamında limited-purpose trust şirketi olarak faaliyet gösterme yetkisi veriyor.

NYDFS Lisansı ile Kripto Hizmetlerinin Kapısı Açılıyor

NYDFS tarafından verilen trust şirketi lisansı, WisdomTree’nin yeni kurulan şirketi WisdomTree Digital Trust Company aracılığıyla bir dizi kripto para birimiyle ilgili hizmetler sunmasına olanak tanıyor.

  • Dijital Varlık Custodiy (Hizmeti): WisdomTree artık potansiyel olarak çeşitli kripto paralar için saklama cüzdanları dahil olmak üzere dijital varlıklar için güvenli saklama çözümleri sunabilecek.
  • Stablecoin Arzı: Lisans, WisdomTree’nin ABD Doları gibi itibari bir para birimine sabitlenmiş bir kripto para birimi türü olan kendi stablecoin’lerini çıkarmasına izin veriyor.
  • Stablecoin Rezerv Yönetimi: WisdomTree, stablecoin’lerinin değerini koruyan yeterli miktarda varlığın tutulmasını sağlayarak, destekleyen rezervleri yönetmeye yetkili hale geliyor.

NYDFS trust şirketi lisansı, WisdomTree’nin kişisel finans mobil uygulaması WisdomTree Prime için de düzenleyici onay anlamına geliyor. Bu yeşil ışık, uygulamanın New York’un finansal otoritelerinin yakın gözetimi altında faaliyete geçmesine izin veriyor.

WisdomTree, New York’un Dijital Varlık Alanında Liderliği Hedefliyor

WisdomTree kurucusu ve CEO’su Jonathan Steinberg, bir açıklamada şirketin hedeflerini şöyle dile getirdi:

“New York State Department of Financial Services, dijital varlıklara dahil olan işletmeler için önde gelen bir düzenleyicidir. Bu köklü trust şirketi lisans programı, bankacılık düzeyindeki düzenlemeler aracılığıyla müşteri korumasını ön plana çıkarırken yenilikçi ürünler sunmamız için güçlü bir temel oluşturuyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir