Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.974
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.974
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Web3games Proje incelemesi

Web3Games

Web3Games, dünya çapında daha fazla oyuncuya ademi merkeziyetçilik ve izinsiz özellikler getirmeyi amaçlayan bir blok zinciri oyun ekosistemidir. Ekosistemi, her biri belirli özelliklere sahip ve oyuncular için mükemmel oyunlar sunan Studio, Portal, Chain ve Protocol adlı dört önemli bölümden oluşuyor ve oyun varlıklarını merkezi olmayan ve izinsiz hale getirmeyi ve oyun içi öğelerin dijital sahipliğini oyunculara geri getirmeyi amaçlıyolar..

Stüdyosunun ana görevi, sürükleyici blok zincir oyun akışları oluşturmak için çeşitli oyun geliştiricilerle işbirliği yapmaktır. Portal ise oyunların dağıtıldığı, oyuncuların bu oyunlara erişebildiği ve oyuncuların oyun satışlarına katılabildiği yerdir.Ve sizler bu sayede NFT yada Tokenlar kazanabilirsiniz.

NFT games on the blockchain - what do they bring to players?

Web3Games Nasıl Çalışır ?

Web3Games Studios, Portal aracılığıyla dağıtılacak kaliteli blok zinciri oyunları oluşturmak için oyun geliştiricilerle işbirliği yapar. Daha fazla kullanıcı trafiğini çekmek için diğer ortak oyun projeleri için IGO/INO hizmetleri sunuyorlar.

Portaldaki tüm kullanıcıların Web3Games ekosisteminde kendi Oyuncu Kimliklerini oluşturmaları gerekir.

Player ID’yi kullanan artan sayıda insanla, daha fazla geliştirici Web3Games protokolü ile entegre olmaya isteklidir, bu nedenle oyuncular Player ID’leri ile farklı oyunlara giriş yapabilirler. Her şeyin arkasında tüm ekosistemi destekleyen Zincirdir.

Web3Games projesi yatırımcılarından bahsedecek olursak aralarında:

Near Foundation,Dao Maker,LD Capital gibi şirketler vadır.

 

Web3Games (W3G) - All information about Web3Games ICO (Token Sale) - ICO  Drops

Web3Games projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak şu isimleri sayabiliriz:

KK Chan:

10 yılı aşkın süredir yazılım geliştiricisi ve ürün tasarımcısı. Asya’da birden fazla blok zinciri medyasının, topluluğunun ve oyna-kazan oyun loncalarının kurucusu. Eski EBay tam yığın yazılım mühendisi. Asya e-ticaret platformu Boutir’i kurdu ve daha sonra satın alındı. AngelHack ve TechCrunch hackathonlarının galibi.

Max Luk:

Çok yönlü teknoloji lideri. Eski Rocket İnternet yazılım mühendisi. Dağıtılmış web uygulamalarını programlama ve şimdi Solidity’de akıllı sözleşmeler yazma konusunda 5 yılı aşkın deneyim.

Winter Lo:

Eski IBM yazılım mühendisi ve ürün yöneticisi. Ticari proje yönetimi ve bankacılık sistemlerinin dijitalleştirilmesinde 6+ yıl. 2014’ten beri kripto meraklısı.

Web3Games projesi yol haritası ve önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak:

Q3 2022

Web3Games Zinciri test ağı
Oyun Lansmanı: W3Poker Herkese Açık Test
Oyun Lansmanı: W3Poker Beta
Oyun Lansmanı: CryptoEmpire Herkese Açık Test

Q4 2022

Web3Games Zinciri ana ağ
Oyun Lansmanı: CryptoEmpire  Beta
Oyun Lansmanı: DEBEATS Herkese Açık Test
Oyun Lansmanı: DEBEATS Beta
Oyun Lansmanı: Arcanum’un Koruyucuları Herkese Açık Test

Web3Games projesi Tokenomics ve Vesting takvimi ve süreç aşağıdaki gibidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir