Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.662
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.662
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Fortnite Geliştiricisinden Blockchain Yarış Oyunu Adımı

Battle Royale türündeki popüler oyun Fornite‘ın geliştiricisi Epic Games, piyasaya sürülmeye hazırlanan yarış oyunu için Animoca Brands’in yan kuruluşuna destek verdi.

Hızla gelişen blockchain teknolojisi birçok yeniliğe altyapı oluşturmaya devam ediyor. Birçok geleneksel ve modern çalışma bir araya geliyor. Bunun en taze örneklerinden biri de geleneksel bilgisayar oyunu geliştiricisi Epic Games ve oyun yazılım geliştiricisi Animoca’nın blockchain tabanlı bir oyun için güçlerini birleştirmesi oldu.

Animoca Brands’in Yan Kuruluşu, Fortnite Geliştiricisine Blockchain Desteği

Animoca Brands’in bir yan kuruluşu olan Avustralyalı bağımsız oyun geliştiricisi Grease Monkey Games, yeni bir blockchain tabanlı motor sporları oyunu geliştirmek için video oyunu devi Epic Games’ten finansal destek aldı.

Epic Games’in MegaGrant fonundan destek alan Grease Monkey Games, Torque Drift 2 olarak adlandırdığı yarış ve P2E (Play To Earn) oyunu için Unreal Engine oyun motorundan güç alacak.

Oyuncular oyun içerisinde, NFT parçalarıyla, otomobiller, çıkartmalar ve özel ögeler kullanarak kendi garajlarını oluşturacaklar. Ayrıca, kendi modifiyeli otomobil NFT’lerini oluşturabilecekler ve bunları daha sonra Torque Drift 2 pazarında paylaşılıp satılabilecekler.

Motorsporlarına dayalı drift oyunu Torque Drift 2’nin 2022 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren tanıtılması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir