Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.404
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.404
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Web3 Sosyal Cüzdan Tribes, 3.3 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Tribes

Bir web3 mesajlaşma cüzdanı olan Tribes, düzenlenen bir finansman turunda 3.3 milyon dolarlık fon topladı.

Web3 uygulamamaları farklı alanlarda faaliyet göstermek için geliştirilmeye devam ediyor. Tribes cüzdanları, insanların Discord veya Twitter gibi mesajlaşma hizmeti yerine doğrudan cüzdan aracılığıyla iletişim kurmalarını sağlıyor. Cüzdan aynı zamanda, dijital varlıkların kullanımına ve yönetilmesine olanak sağlayacak.

Tribes, düzenlenen bir tohum öncesi finansman turunda 3.3 milyon dolarlık fon toplatı.

Tribes Cüzdanına 3.3 Milyon Dolarlık Fon

Tribes, Kindred Ventures, South Park Commons ve Script Capital tarafından yönetilen bir tohum öncesi finansman turunda 3,3 milyon dolar topladı.

Tribes’in kurucusu ve CEO’su Hish Bouabdallah, verdiği bir röportajda, kripto ayı piyasasının etkileri ve ftx çöküşünden kaynaklı bağış kampanyalarının Ekim ayında sonlandığını söyledi.

Bouabdallah röportajda, “Ortak mülkiyet ve kolektif eylem için Web3 ilkelleri dönüştürücüdür, ancak çok az insan gerekli olan mevcut ürün ve süreçleri  anlayabilmektedir” dedi.

“Web3’ün tüm vaatlerini gerçekleştirmek için, kolektif eylemi çivilemek kesinlikle çok önemli. Bunu doğrudan grup sohbetine yerleştirme yaklaşımımız, bu güçlü ve yeni mümkün Web3 eylemlerini kitleler için anlaşılabilir ve erişilebilir kılıyor.”

Cüzdanlar, değiştirilemeyen NFT’ler, üyelikler ve para birimleri dahil olmak üzere dijital varlıkları gönderebilir, alabilir ve tutabilir. Gruptan varlık göndermek veya harcamak, onay için bir grup oylaması gerektirir.

Apple ve Google uygulama mağazalarında mevcut olan Tribes uygulaması kullanıcıları Coinbase Cüzdanları aracılığıyla bağlanmaktadır. Bouabdallah daha önce Coinbase’de borsanın cüzdan ürününün geliştirilmesi üzerinde çalışan bir mühendisti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir