Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.613
% 3.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.613
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Web3 Dönüşümü: Enjin & Efinity

Web3 Dönüşümü: Enjin & Efinity

NFT platformu Enjin, Web3’ün daha fazla benimsenmesini amaçlayan, Enjin Blockchain adlı yeni bir ana ağa geçişini duyurdu. Bu geçişle birlikte, Enjin, Efinity adlı Polkadot parachain’i yeni blockchain’e çatallayacak. Bu sayede daha geniş bir ekosisteme katkı sağlamayı hedefliyor.

Ekip, Enjin Blockchain’in diğer blockchain çözümlerinden farklı olarak çalışacağını vurgulamaktadır. Akıllı sözleşmeler temel alınıyor. Bu yeni blockchain, NFT oluşturma ve aktarma gibi işlevleri temel koduna entegre edecek. Bu sayede kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

Enjin Blockchain ayrıca yeni özellikler sunuyor. “Yakıt Tankları” adı verilen bir özellik, geliştiricilerin kullanıcı işlem ücretlerini sübvanse etmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, “Ayrı Hesaplar” adı verilen bir özellik sayesinde kullanıcılar, belirli bir cüzdan yazılımı indirmek zorunda kalmıyor. Rahatça blok zinciriyle etkileşime geçebiliyor.

Web3 Dönüşümü: Enjin & Efinity

Bu dönüşüm sürecinde, Ekip aynı zamanda Polkadot parachain’i Efinity’yi yeni ana ağa çatallandırıyor.  Efinity Matrixchain olarak adlandırılan bu çatallanma, mevcut kullanıcılara sorunsuz bir geçiş imkanı sağlayacak.

Enjin’in kurucu ortağı ve baş teknoloji sorumlusu Witek Radomski, Enjin Blockchain’in NFT oluşturma ve dağıtma sürecini daha kolay ve ekonomik hale getirecek. Bu sayede Radomski, yaratıcılığı desteklemeyi amaçladığını belirtmektedir. Enjin’in mali işler müdürü Oscar Franklin Tan ise NFT’lerin dijital mülkiyetin geleceğidir. Bu alan büyük bir patlama yaşayacak diyor.

Enjin ve Efinity, Web3’ü yaygınlaştırmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için önemli bir adım atıyor. Bu gelişmeler, blockchain teknolojisinin kullanımını daha erişilebilir hale getiriyor. NFT’lerin gelecekteki gelişmelere ve yeniliklere nasıl adapte olacağını gösteriyor.

Enjin ve Efinity, Web3’ün yaygınlaşması ve daha geniş bir kitleye ulaşması için önemli bir adım atmaktadır. Bu yeni teknolojik adımlar, dijital varlıkların ve NFT’lerin yeni bir çağa doğru ilerlemesine ve daha fazla kullanıcının bu alanlardan faydalanmasına olanak sağlamaktadır.

Enjin Coin hakkında bir bilginiz yoksa yazımıza göz atabilirsiniz.

Güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşabilmek için telegramyoutubetwitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Web3 Dönüşümü: Enjin & Efinity” te bir düşünce

  1. eren diyor ki:

    merhaba coinlist 2 ay önce mail attı efintileri enjine çevirmek ister misiniz diye kabul ettim fakat coinlist cüzdanımdan efinitiler gitti yerine enjin coinlerde gelmedi noldu bilmiyorum efiniti coinlerden de oldum napabilirim yardımcı olur musunuz rica etsem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir