Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.834
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Warren Buffett Kripto Varlıkları İle Amazon Ve Apple’ i Geride Bıraktı!

Warren Buffett

20. yüzyılın en başarılı yatırımcısı olan Warren Buffett, CEO’ su olduğu Berkshire Hathaway şirketine 130 milyon dolar kazandırdı. Ayrıca şirket 2021 yılında 107 milyon adet Nu Holdings hissesinden satın almıştı. Açıklanan verilere göre toplamda 750 milyon dolarlık yatırım yapan Berkshire kazanç raporunda hiçbir hisseyi satmadığını belirtti.

İlginizi çekebilir: Buffet Bitcoin İçin Neler Söyledi?

Warren Buffett bu satın alım sayesinde şirketine yaklaşık olarak 880 milyon dolarlık bir kar getirdi. (2022 yılının başlarında bu kar 1 milyar doların üzerindeydi.) Aşağıda Nu Holdings‘ in günlük fiyat grafiğini görebilirsiniz. Warren Buffett

Nubank 80 milyondan  fazla müşteriye sahip olan bir FinTech bankasıdır. Ayrıca şirket 2022 yılının ortalarında kendi varlıklarının %1′ i ile Bitcoin almıştı. Ek olarak, Nubank, Bitcoin’ in finansal hizmelerdeki potansiyeline olan inancını belirtti. Bu sayede, Buffett’ in ciddi yatırım yaptığı bu şirket (Nubank) milyonlarca kullanıcıya kripto hizmetleri de sunduğu için kripto dostu olarak nitelendirilmektedir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Warren Buffett NU hissesi ile Amazon ve Apple karını geçti

Buffett portföyünün %45′ ini oluşturan NU hissesi ile ciddi getiriler sağladı. Ek olarak, Buffett’ in yatırım portföyünde bulunan Amazon şirketi %54,65 Apple şirketi ise %36 değer kazandı. Yani, NU şirketi Berkshire Hathaway şirketinin en çok yatırım yaptığı hisse olmayı başarmıştır. Aşağıda bu üç şirketin kazanç oranlarını görebilirsiniz.

Warren Buffett hisse

Bunların dışında, Bitcoin de NU hissesi gibi hareketler yaparak bu yıl iyi bir yükselişe geçti. Bitcoin ETF‘ leri ile gelen güzel haberlerle birlikte ekim ayında mini bir boğa yaşandı diyebiliriz. Aşağıdaki grafikte BTC ve NU yükselişlerinin eş zamanlı olduğunu görmekteyiz.

Bitcoin ve NU

Bu şekilde grafiklerdeki hareketlerin benzerliği uzmanlar tarafından bazı yorumlara sebep olmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir