Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.201
% 2.67
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.201
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Wanchain Nedir? WAN Coin Ne İşe Yarar?

Wanchain, birlikte çalışabilirlik yoluyla blok zincirinin benimsenmesini sağlamayı amaçlayan merkeziyetsiz blok zinciridir. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Wanchain nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Wanchain nedir? Ne işe yarar?

Wanchain, farklı blok zincirleri arasında zincirler arası transferler uygulayarak yeni bir dijital varlık finansal piyasası yaratmakta. Halihazırda ekosistemde bulunan çeşitli kripto paraların, tokenlerin ve blok zincirlerin sayısıyla, şu anda bunlar arasında değer alışverişi yapmanın verimli, merkeziyetsiz bir yolu yoktur. Bağımsız bir blok zinciri olarak Wanchain, bu varlıkları değiş tokuş etmek için bir çerçeve sağlamak için bağımsız zincirlerin hesaplarını birbirine bağlar. Platform sadece para transferleri için kullanılmamakta. Diğer şeylerin yanı sıra akıllı sözleşmeler, gizlilik koruma protokolleri ve yerel Wancoin (WAN) tokeni aracılığıyla, sayısız finansal uygulama oluşturmak için Wanchain’i kullanabilirsiniz.

Wanchain, 2017’den beri zincirler arası altyapısını inşa ediyor. 2021’in başlarında merkeziyetsiz bir BTC-ETH doğrudan köprüsünü başlattı. Wanchain ayrıca Bitcoin, Ethereum, Ripple ve EOS’u birbirine bağlayan merkeziyetsiz köprüler sunuyor. Polkadot gibi diğer zincirleri desteklemeyi planlıyor. Wanchain’in çapraz zincir köprüleri, birleşik merkezi olmayan teminat havuzları tarafından desteklenir.

WAN coin nedir?

Wancoin (WAN), Wanchain’in yerel tokenidir. İşlemler belirli bir miktarda WAN tüketir. İşlem yaparken zincirler arası doğrulama node’lerine WAN güvenlik depozitosu ödemeniz gerekir.

Wanchain nasıl çalışır?

Ethereum‘dan çatallanmış olmasına rağmen, Wanchain tamamen ayrı bir blok zinciridir. Wancoin (WAN) bir ERC20 tokeni değildir. Platformun birçok parçası var, ancak zincirler arası iletişim protokolü hepsinin arkasındaki omurgadır.

Çapraz Zincir İletişim Protokolü

Zincirler arası iletişim protokolü, Wanchain ve diğer zincirler arasında veri aktarımı için bir yol sağlar.

Protokolün üç işlevsel modülü vardır:

Kayıt modülü: Bir işlemin kaynaklandığı zinciri ve ayrıca aktarılmakta olan varlığı kaydeder

Zincirler arası işlem veri iletim modülü: Wanchain’e zincirler arası işlem talebini başlatır. Doğrulayıcı node’un başarılı olup olmadığını onaylar. Doğrulayıcı node’den orijinal zincire yasal işlemi kolaylaştırır

İşlem durumu sorgulama modülü: İşlemin durumunu izler

Özünde, zincirler arası iletişim protokolü, varlıkları Wanchain ile veya tam tersi şekilde değiş tokuş etmenizi sağlamak için akıllı sözleşmeleri kullanır.

Wanchain nedir? WAN coin nasıl alınır?

Wanchain şu anda çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Wanchain’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır. Binance, KuCoin, DigiFinex, Huobi Global. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir