Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.126
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.126
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

UniLend Nedir? UFT Coin Ne İşe Yarar?

UniLend, DeFi ekosistemine daha fazla likidite sağlayan blok zinciri tabanlı bir ağdır. Bu makalede  Coinmuhendisi.com olarak “UniLend nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

UniLend nedir? Ne işe yarar?

UniLend, spot ticaret hizmetlerini ve borç verme/ödünç alma işlevselliğini aynı platformda birleştiren, DeFi protokolüdür. UniLend’in arkasındaki temel fikir, mevcut platformlarda listelenmeyen ERC-20 tokenlerinin potansiyelini ortaya çıkarmaktır. Diğer projeler, yalnızca en popüler 20 ERC-20 tokeniyle işlemlere izin verirken, binlerce diğer kripto para birimi kullanılamıyor. Bu kadar sınırlı sayıda token işletmek, piyasaları manipüle etme fırsatı da sunar. Ancak UniLend’de binlerce token ödünç alınabilir, ödünç verilebilir ve takas edilebilir. UniLend’e bir token eklemek basittir, çünkü izinsizdir, yani aracı olarak merkezi bir varlığa gerek yoktur. Herhangi bir kullanıcı platformda görmek istediği bir tokeni ekleyebilmekte. Ayrıca UniLend, PolkaBridge, Playcent, Cyberfri ve diğerleri gibi birden fazla DeFi projesine ev sahipliği yapmak için bir ekosistem yaratmakta.

UFT coin nedir?

UFT, projenin Ethereum‘a dayalı yerel yardımcı program tokenidir. UniLend kullanıcıları arasındaki anlaşmazlıkları çözmek için uygun bir araç olarak hizmet eder. Token sahipleri protokolün işlevselliğini geliştirmek için oy kullanırlar: Yeni kripto çiftleri eklemeye veya belirli varlıkların teminat oranlarını değiştirmeye karar verebilirler. UniLend’in geleceği ile ilgili önemli kararları oylayabilmekteler.

Kullanıcıları yönetişime katılmaya teşvik etmenin bir yolu olarak UniLend, platform aracılığıyla alım satım, borç alma veya borç verme işlemleri için onları UFT ile ödüllendirir. UniLend’in yaratıcıları, projenin Lite Paper’ında belirtecin iade edilmediğini ve yalnızca platformda kullanılmak üzere yapıldığını belirtir: UFT, UniLend’de değiştirilebilir, onu yönetmek için kullanılır, ancak faiz kazanamaz.

UniLend nasıl çalışır?

Protokol günlük kullanım için tasarlanmıştır. Bu nedenle, kullanıcılar için herhangi bir engeli kaldırmak için işlevleri kolaylaştırılmıştır. Örneğin, alım satım ve para piyasalarını sorunsuz bir şekilde bir araya getirmek, kullanıcıların tek bir spot alım satım çiftinden farklı para piyasaları oluşturmasına olanak tanır. Sonuç olarak, kullanıcıların riskleri belirlemesini ve kişiselleştirilmiş risk stratejilerini iyileştirmesini sağlar. UniLend, yönetilen bir fonun niteliklerine sahip olmaktan, kendi kendini yöneten bir fon olmaya geçiş sağlamkta. Bu durumda, borç verenler ideal teminatlandırma oranına ve kredi ödeme stratejisine karar verebilmekteler. Ek olarak, kendi kendini yöneten bir fonun yolunu izlemek, DeFi kullanıcılarının sanal para dünyasında tanınan çok çeşitli tokenlerle etkileşime girmesini sağlar. Merkeziyetsiz borç verme ve borçlanma hızını artırmak için UniLend, çift varlık havuzu kullanır. Bu nedenle ağ, kullanıcılarına sorunsuz bir DeFi deneyimi sunabilmekte.

UniLend nedir? UFT coin nasıl alınır?

UniLend şu anda çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. UniLend’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Binance, MEXC, Gate.io, Hoo. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir