Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.629
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.629
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

UNUS SED LEO Nedir? LEO Coin Ne İşe Yarar?

UNUS SED LEO (LEO), iFinex ekosisteminde kullanmak için oluşturulmuş bir yardımcı program tokenidir. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “UNUS SED LEO nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

UNUS SED LEO nedir? Ne işe yarar?

UNUS SED LEO, kripto borsası Bifinex‘in ana şirketi olan iFinex için oluşturulan tokendir. Token, şirketin ICO’da 1 milyar dolar toplamasının ardından Mayıs 2019’da piyasaya sürdü. Token sahipleri, iFinex platformlarında alım satım indirimleri alır. Şirket, tokenleri geri satın alacak ve piyasadan kaldırılana kadar imha edecektir. LEO’nun yaygın olarak kullanıldığı ilk borsa olan Bitfinex, iFinex’in yan kuruluşudur. Yatırımcıların güvenini korumak için, gerçek zamanlı olarak mevcut dolaşımdaki arz ile birlikte token ‘geri satın alma ve yakma’ sürecini tüm ayrıntılarıyla parçalamak için özel bir gösterge panosu oluşturdu. Yakma mekanizmasının ilk aşaması, yalnızca ticaret ücretlerinden elde edilen geliri içeriyordu. Sonraki aşamada iFinex’in diğer ürünlerinden elde edilecek gelirler kullanılacak. Geri alım ve yakma, 1 milyar LEO tokenin %100’ü yanana kadar devam edecek. Gelecekte, %100 geri alım ve yakma işleminden sonra artık bir LEO tokeni olmayacak.

LEO coin nedir?

LEO coin UNUS SED LEO’in yerel tokenidir. Coin sahipleri için Bitfinex ve Ethfinex komisyon ücretleri %15 düştü. İndirim, stabil coin’li çiftler de dahil olmak üzere tüm kripto para çiftleri için geçerlidir. Özelliği kullanmak için hesapta en az bir token olması yeterlidir.

UNUS SED LEO nasıl çalışır?

UNUS SED LEO tokeni Mayıs 2019’da piyasaya sürdü. %66’sı Ethereum blok zincirinde ve %34’ü EOS blok zincirinde olmak üzere 1 milyar oluşturuldu. Ayrıca Bitfinex, tokenleri satın almak ve yakmak için topladığı işlem ücretlerinin %27’sini kullanır. Bu, UNUS SED LEO’nun eninde sonunda var olmayı bırakmaya yönelik belirli planlarla oluşturulduğu neredeyse diğer tüm kripto para birimlerinden oldukça farklıdır. Bitfinex, tokenleri tutarlı bir şekilde yakarak, talep aynı anda artarken bile arzı azaltıyor. Bu dinamik, yakma programı mekanizması yoluyla giderek daha az bulunur hale geldikçe LEO tokenlerinin fiyatını artırmaya devam edecek.

UNUS SED LEO nedir? LEO coin nasıl alınır?

UNUS SED LEO şu anda çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Ek olarak projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. UNUS SED LEO’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: OKX, FTX, DigiFinex, Gate.io. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir