Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.220
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.220
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Wall Street Meme Token Nedir?

wall street memes

Merhaba! Bugün sizlere ilerleyen zamanlarda adını sıkça duyabileceğimiz bir token olan WSM (Wall Streets Memes) hakkında bilgi vereceğim. Ancak önce, 2021 yılında Wall Street’i sarsan GameStop olayına bir göz atalım.

GameStop olayı, küçük yatırımcıların büyük balinaların short işlemlerini alt etmesiyle ortaya çıktı. Reddit üzerinde oluşturulan WallStreetBets forumunda, küçük yatırımcılar GameStop hisselerinin düşeceğini ve bunu fırsata çevirebileceklerini öğrendiler. Hisselerin düşük seviyeye geldiği noktadan alım yaparak fiyatları yükselttiler($3/$470). Sonuç olarak, GameStop hisseleri rekor seviyelere ulaştı ve bu olay finans dünyasında büyük yankı uyandırdı. Elon Musk ve diğer birçok ünlü isim de bu hareketi destekleyen tweet’ler attı.

GameStop olayı, küçük yatırımcılar arasında büyük bir etki yarattı ve finans sektörüne ilgi duyan birçok kişi bu harekete katılmak istedi. İşte bu noktada WSM token devreye giriyor. WSM token, GameStop olayının yarattığı kültürü yaşatmayı hedefliyor ve diyor ki: “2021’deki GameStop fiyaskosunda Wall Street’e meydan okudundu ve o cesur Wall Street Bets kahramanlarının mirası bugüne kadar devam ediyor. Gordon Gekko 80’lerde işe yaramaz hisse senetlerinden zengin olurken ‘Açgözlülük iyidir’ demişti. Yaklaşık 30 yıl sonra, daha da işe yaramaz yüzlerce meme coin, sıradan insanların da aynısını yapmasına imkan veriyor.”

WSM TOKEN NE YAPIYOR?

WSM token, bu kültürü benimseyen ve bu harekete destek veren bir topluluğa sahip. Token, bugünlerde ön satış düzenliyor ve ön satışın her süresi dolduğunda fiyat biraz da olsa artıyor. Ta ki hedefledikleri fonu yakalayana kadar. Ön satış komple bittiğinde ise ilk önce bir DEX listelenmesi daha sonra ise CEX listelenmesi geleceğini belirtiyorlar.

Token ile ilgili gerekli bilgileri aşağıdan bulabilirsiniz.

WSM tokeni, 2 milyarlık maksimum arzıyla birlikte, etap 1 için hedeflenen fon miktarı $9.909.000 olup şu anda toplanan fon miktarı ise $9.253.244’dır.

Tokenomik yapısı ise %50 pazarlama, %30 topluluk ödülleri, %10 CEX ve %10 DEX şeklinde dağılım göstermektedir.

WAM-token

WSM token hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki iletişim ve sosyal medya platformlarına göz atabilirsiniz:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir