Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.157
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.157
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Uzmanlar Şaşırttı: Dev Meme Coin Sıfıra Gidiyor!

Karşılaştırma web sitesi Finder, araştırma için bir kripto endüstrisi paneli gerçekleşti. Panele katılım sağlayan uzmanların çoğunluğu, bir meme coin fiyatının sıfıra gideceğini söyledi. Bu meme coin’in adı ise Dogecoin. Uzmanlar, altcoin’in fiyatının muhtemelen sıfıra gideceğini ve oradan asla geri dönemeyeceğini tahmin ediyor.

“Bu meme coin sıfıra gidiyor”

Ankete göre, uzmanların çoğunluğu DOGE’nin gelecekte tüm değerini kaybedeceğine bahis yapıyor. Rapor, “İnsanların DOGE’nin aya gideceğini düşündüğü günlerden biraz uzaklaştık” sözleriyle durumu açıklıyor. Panelin sonuç raporu, insanların artık DOGE’nin Dünya’da kalmasından daha fazla endişe duyduğunu ifade ediyor. Ardından Panele katılan uzmanların %55’inin gelecekte Dogecoin’in sıfıra ulaşacağını belirtmesine dikkat çekiyor. Bu arada katılımcıların %24’ü bunun 2024 veya daha erken bir tarihte olacağına inandığını söylüyor. Kalan %3 ise, DOGE’nin bu yılın sonunda sıfıra gidebileceğini bile tahmin etti.

Anket sonuçları, belki de en popüler ve orijinal sözde meme parası olarak kabul edilen DOGE için karakteristiktir. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere meme coin’lerin analiz edilmesi çok zordur. Ayrıca, fiyatlarını hype ile yatırım yapan trader’lar belirler. Bu nedenle, ankete katılan tüm uzmanların %21’i DOGE fiyatının bir noktada yükseleceğini ifade ediyor. Kalan %24 ise “emin değilim” seçeneğini işaretleyerek tarafsızlığını koruyor. Bununla birlikte panelin çoğunluğu (%71), DOGE’den çıkıp satış yapmanın zamanının geldiğini düşündüklerini söyledi. %24’ü yatırımcıların sahip olduklarını elinde tutması gerektiğini ifade etti. Sadece %4’ü ise satın alma zamanının geldiğini düşündüklerini paylaştı.

“Dogecoin projesinin doğuşu, aslında bir şakaydı”

Fintech firması CloudTech Group COO’su Kevin He de Dogecoin hakkında konuştu. Kevin, “DOGE’nin doğuşu aslında bir şakaydı” dedi. Ardından, meme coin projesinin tamamen faydasız olduğunu ve değerinin tamamen topluluk tarafından belirlendiğini söyledi. Bu nedenle, DOGE gibi kripto paraların gelecekte bir öneminin olmayacağını ve çökeceklerine inandıklarını belirtti. Bununla birlikte, panelistlerin belirli fiyat tahminlerinin ortalaması farklı sonuçlar ortaya koyuyor. Buna göre, şu anda piyasa değerine göre 10. sırada yer alan meme coin, önümüzdeki birkaç yıl içinde ayakta kalması mümkün. Bununla birlikte, fiyatının yükselme olasılığı bile mevcut. Yıl sonunda, ortalama fiyat beklentisi 0,08 dolarlık bir DOGE fiyatını gösteriyor. Bunu, sırasıyla 2025 ve 2030’un sonu için beklentiler takip ediyor. Uzmanlar, 2025 için 0,19 dolar ve 2030 için 0,64 dolar civarında bir fiyat bekliyor.

“DOGE burada kalıcı olduğunu kanıtladı”

Ancak herkes, panele katılan uzmanların çoğunluğu gibi düşünmüyor. Kripto hedge fonu Panxora’nın genel ortağı Gavin Smith, meme coin projesinin kalıcı popülaritesinden bahsediyor. Smith, proje şaka olarak piyasaya sürüldüğünde, etrafında sadık bir topluluk yarattığını söyledi. Ardından, Tokeni eleştirenlerin, topluluğun en az kripto alanındaki benzersizlik kadar önemli olduğunu unuttuğunu ifade etti. MetaTope’nin kurucu ortağı Walker Holmes, Dogecoin’in NFT projesi gibi yeni faydalardan bahsetti ve topluluk desteğini övdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir