Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.312
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.312
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance’deki Bu Altcoin Tarih Yazdı: ATH’yi Gördü!

Binance borsasının altcoin projesi Binance Coin (BNB), yaşanan son gelişmeleriyle herkesi şaşırttı. Kripto para, Bitcoin ve altcoin’lerin ayı piyasasında düşük fiyatlardan işlem gördüğü bir dönemde ATH yaptı. BNB’nin tarihi zirvesi Bitcoin paritesinde ortaya çıktı. Buna göre BNB/BTC paritesi, tarihte hiçbir zaman bu kadar güçlü olmamıştı. İşte detaylar ve beklenen fiyat seviyeleri…

Bu altcoin Bitcoin’e karşı ATH yaptı

2021’in sonunda kripto paralar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak yeni yılla birlikte, fiyatlar düşüşe geçti. BTC, 2022 yılına 47.800 dolar civarında giriş yaptı. Bununla birlikte lider kripto para birimi şu anda 23.991 dolar civarında seyrediyor. Bu ayı piyasasından tüm altcoin projeleri gibi BNB de etkilendi. Yazım sırasında BNB, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70 aşağıda işlem görüyordu. Ancak bu düşüş, diğer altcoin’lere göre nispeten iyi bir oran. BNB, ayı piyasasında diğer kripto paralardan daha az yara aldı.

Sonuç olarak BNB, rakiplerine göre çok daha iyi performans sergiliyor gibi duruyor. Bunu kanıtlayan son olay ise BNB/BTC paritesinde gerçekleşti. Parite, mevcut düşük fiyatlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. En son zirve, 10 Mayıs 2021 tarihinde görülmüştü. O dönemde bir BNB tam olarak 0,01235 BTC’ye eşitti. Bugünkü yeni zirvede ise 1 BNB, 0,01259 seviyelerine kadar ulaştı. Buna göre BNB, ortaya çıktığı günden bugüne kadar BTC’ye karşı hiç bu kadar güçlü olmamıştı.

Binance Coin (BNB) ekosistemi gelişiyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere BNB, Beacon Chain ve BNB Smart Chain’in yerel kripto para birimi. Piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto olan Binance Coin’in birçok kullanım durumu var. BNB, Beacon Chain ve BNB Smart Chain’de işlem ücretlerinin yanı sıra indirimli işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. Ayrıca, Binance borsasının yerel kripto para birimi olarak birçok kullanıma sahiptir. Kullanıcılar, Binance Pay ve Binance Card ile mağaza içi satın alımlarda ödeme yapmak üzere BNB’yi seçebilmektedir. Bununla birlikte Travala’da, otel ve uçuş rezervasyonu yapmak için BNB’yi harcayabilmektedirler. Son olarak BNB sahipleri, Binance Launchpad’de düzenlenen token satışlarına katılım sağlayabilmektir.

Bu kullanım durumları, 50 milyar doların üzerindeki piyasa değerine sahip altcoin projesinin büyümesini sağlamaktadır. Binance NFT’leri, metaverse ve Web3 ürünlerini operasyonlarına entegre etme çabalarını büyüttü. Ardından, DST Global Partners, Breyer Capital ve Whampoa Group gibi en iyi küresel kurumsal yatırımcılar tarafından desteklenen 500 milyon dolarlık yeni bir yatırım fonu elde etti. Bu fon, Binance’in kripto para birimlerinin daha geniş kullanım durumlarını dahil etmesini sağlayacak. Ayrıca, Web3.0, NFT’ler, P2E ve Blockchain yeniliklerinin büyümesini sağlama çabalarında sıçrama yapmasına olanak tanıyacak.

BNB fiyat tahmini

CoinMarketCap topluluğu altcoin BNB için fiyat tahmini yaptı. Buna göre CMC topluluğu Binance Coin için Ağustos ayında yükseliş bekliyor. 31 Ağustos 2022’ye kadar BNB fiyatının ortalama 360,91 dolara ulaşacağını tahmin ediyorlar. Bahsi geçen tahmin, 1.888 topluluk üyesinin oylarının sonucunda ortaya çıktı. Bu, BNB’nin mevcut 288 dolarlık fiyatından 76,61 dolar, yani %26,95’lik bir artışı temsil ediyor. Aynı topluluk, altcoin için Eylül sonu fiyat hedefi de belirledi. Buna göre CMC topluluğu, BNB’nin Eylül ayında da artmasını bekliyor. Hatta Ağustos ayındaki yükseliş beklentilerinden daha iyimser bir bakışa sahipler. BNB’nin 30 Eylül’deki ortalama fiyatının 384,06 dolar olacağını tahmin ediyorlar. Bu kripto paranın mevcut fiyatına göre %35.09 artış anlamına geliyor. Yani tahmine göre BNB 99.77 dolar kazanç elde edecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir