Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.972
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.972
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Wall Street Analisti Shiba Yatırımını Değerlendirdi

XRP savunucusu olan bir Wall Street analisti yaptığı Shiba yatırımın Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini söyledi. Analist konuya dair detayları takipçileriyle paylaştı.

Analist son günlerde ralli yapan Shiba Inu da dahil olmak üzere üç kripto para yatırımının yıllık ölçekte en iyi performans gösterenler arasında yer aldığını açıkladı.

Bitcoin ve memecoin’lerdeki inanılmaz yükselişin ardından Morgan Stanley eski başkan yardımcısı Linda P. Jones portfoyüne dair detayları paylaştı.

Wall Street analisti Jones, geçtiğimiz günlerde piyasada dikkatleri üzerine toplayan Shiba Inu.’nun bir yıllık ölçekte Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini söyledi.

XRP destekçisi olarak bilinen Jones, XRP’ye olan inancını yitirmediğini belirtirken Shiba da dahil olmak üzere üç altcoin’in yıllık bazdaki performanslarını değerlendirdi.

“Evet XRP’nin büyük bir hayranı ve destekçiyim ama Zengin ve Akıllı Olun VIP Deneyiminde diğer kriptolara da yatırım yapıyoruz. Yatırımlarımın üçü yılbaşından bu yana En İyi 10 Performans Gösteren kripto paralar arasında yer alıyor. Şu ana kadar hepsinin Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi de bana büyük mutluluk veriyor.”

SHIB bu yükselişiyle, yıllık ölçekte kazançlarıyla Dogecoin, SUI ve Bitcoin Cash (BCH) gibi en çok kazanan kripto paraları geride bırakmayı başardı. Wall Street analisti ayrıca SHIB dışında kripto para yatırımları arasında FLR, IOTA, XLM, XRP, ALGO ve Dogecoin (DOGE) de olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir