Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.819
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.819
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Voyager,Uzlaşma Durumunda ki Alameda Kredisinin 445 Milyon Dolarlık Geri Ödemesini Elinde Tutacak !

ABD Voyager

Alameda Research, kendi iflas başvurusundan önce Voyager’a yapılan bazı kredi geri ödemelerini geri almak için Ocak ayında dava açmıştı. Anlaşmaya göre Voyager, mahkeme kararı neticesinde nihai bir karar çıkana kadar ihtilaflı fonları elinde tutacak.

Mevcut belgelere göre, iflas etmiş kripto kredi kuruluşu Voyager ve iflas etmiş kripto borsası FTX’in mülkleri, 445 milyon dolarlık ihtilaflı kredi ödemeleri konusunda geçici bir anlaşmaya vardı .

Voyager ayrıca, “bu mevduatın mülkiyeti New York İflas Mahkemesi’nde dava edilene ve uzlaşma veya nihai ve temyiz edilemez bir kararla karar verilene kadar” kullanım veya dağıtım olmaksızın FTX’ten başka bir 5 milyon dolarlık mevduat tutmaya devam edecek.

Çarşamba günü yapılan mahkeme duruşmasında Voyager’ın avukatları, iflas etmiş borç verenin varlıklarını Binance’in ABD koluna satma planının yolda olduğunu ve alacaklıların %97’sinin satış lehinde oy kullandığını da dile getirdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version