Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.903
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.903
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Spotify, NFT’ler aracılığıyla müziğe erişmenin yollarını test ediyor

Spotify

Spotify, belirli NFT’lere sahip kullanıcıların özel içeriğe erişmesine ve müzik barındırma uygulamasıyla farklı şekilde etkileşim kurmasına olanak tanıyan, belirteç özellikli oynatma listeleri adı verilen bir işlevi kullanıma sunmaya başladı.

ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da gibi ülkeler pilot olarak seçildi ve bu ülkelerde kullanılabileceğini tweetleyen Overlord adlı bir girişimle çalışıyor . Overlord, yalnızca Android’de ve Creepz NFT’leri olan kişilerin erişebileceğini söyledi.

Kullanıcılar bir NFT’ye sahip olduklarında, sahibi tarafından seçilen bir çalma listesine erişebilecekler. Spotify, bir tweet yanıtında ortaklığı doğruladı .

Universal Music Group tarafından oluşturulan Bored Ape Yacht Club türevi müzik grubu Kingship de duruşmaya katılacağını söyledi.

Spotify’da bu çalma listesinin kilidini açmak için tek ihtiyacın olan bir KINGSHIP Anahtar Kartı NFT’si. Şimdilik bu pilot uygulama yalnızca ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Android kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Uygulamalarınızın en yeni ve en iyi olduğundan emin olun.

İlgili Tweet:

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir