Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.592
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.592
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Australia Derivatives’in bazı kullanıcılar için hesapları ve pozisyonları kapattığı bildiriliyor !

Binance Australia Derivatives kullanıcıları, 23 Şubat’ta dijital varlık platformunun belirli türev pozisyonlarını ve hesaplarını kapatmaya başladığını söyleyen ani bildirimler gönderdi. 

Twitter’da çeşitli kullanıcılar tarafından yayınlanan ekran görüntülerine göre, “toptancı yatırımcı” olma şartlarını taşımayan kullanıcılara tüm pozisyonlarının kapatılacağı ve bundan böyle Binance Avustralya Türev Platformu’na erişemeyecekleri söylendi.

Kullanıcılara, Binance Australia’nın türev platformunu kullanmaya devam edebilmeleri için “toptancı yatırımcı” olarak sınıflandırılmak üzere gereksinimleri karşılamak üzere gerekli kanıtları sunmaları gerektiği yazıyordu.

Gönderilen bildirimde ifade olunan diğer bir husus ise Binance Australia Derivatives’in güncelleme ışığında herhangi bir geri ödeme, borçlu olduğu kullanıcılar için bir düzeltme ve tazminat planı üzerinde çalıştığı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtubeve Twitter  kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir