Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.865
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.865
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kraken OTC Opsiyon Ticareti Başkanı: Yatırımcılar Hala Kripto ve Staking ile İlgileniyor

kraken

Kraken tezgah üstü (OTC) opsiyon ticareti başkanı Juthica Chou, FTX kripto para borsasının düşüşünün ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yakın zamanda kriptoya yönelik yaptığı düzenleyici baskının kriptoya ilgiyi azaltmak yerine ticari ilginin hem iş kanıtı ağları hem de pay kanıtı ağları için gerçekten güçlü olmaya devam ettiğini söyledi.

Chou;

“Gördüğümüz şey, hem iş ispatı ağları hem de hisse ispatı ağları için ticari ilginin gerçekten güçlü olmaya devam ettiği” dedi.

Kripto borsasının “yönlü poz kazanmaya çalışan” ve “hem kısa hem de uzun vadeli yatırımlar için fırsatlara sahip olası varlıklar” olduğunu gören farklı müşterilerle çalıştığını söyledi.

Bu ayın başlarında SEC, San Francisco merkezli Kraken‘i hizmet olarak staking platformu aracılığıyla kayıt dışı menkul kıymetler sattığı iddiasıyla suçladı . Ajans , Kraken’e ABD’li müşterilere yönelik staking hizmetini “ derhal ” kapatmasını emretti. Kısa bir süre sonra, Kraken’in iki tescilli şirketi Payward Ventures, Inc. ve Paywayrd Trading Ltd., SEC tarafından verilen 30 milyon dolarlık para cezasını ödemeyi kabul etti.

Hareket, Kraken’in ABD merkezli müşterilerinin staking hizmetlerine katılmasını engelleyebilir, ancak Chou’ya göre, daha geniş bir şekilde stake etmeye meğilli, yeni ve gelişmekte olan protokollere bağlı kurumsal müşteriler var.

“Kesinlikle bir süre daha görmeye devam edeceğiz” dedi ve yatırımcıların bitcoin’e (BTC) olan ilgisinin de arttığını sözlerine ekledi. Müşterilerin ilgisini, “doğal kaldıraç” sağlayan ve “daha fazla getiri sağlayan” fırsatların çok fazla çektiğini dile getirdi.

Dijital varlıklara kurumsal ilgide bir artış olduğu, ETC Group’un Eş CEO’su Bradley Duke tarafından yinelendi. Perşembe günü “First Mover” a kriptoda güçlü bir kurumsal güven olduğunu söyledi ve bitcoin’in bu çabaya öncülük ettiğini ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir