Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.365
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.365
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Voyager Digital, Teklifler İçin Son Tarihi 6 Eylül’e Uzattı

Voyager Digital, bugün yayınlanan bir blog yazısında, teklif ve yapılandırma süreçleri için zaman çizelgesini uzattığını açıkladı.

Normalde son teklifler bugün verilecekti. Firma bu tarihi 6 Eylül’e kadar uzattı.

Voyager Digital, Teklif Tarihini Uzattı

Voyager, yapılacak tekliflerin süresini 6 Eylül’e kadar uzattı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Voyager’in son bir teklif süresi belirlemesinden bu yana, mevcut ve potansiyel olarak yeni teklif sahipleri bilgi almak ve yeni teklifler sunmak için ek süre talep etti”

Voyager’a yapılan teklifler, firmanın yeniden yapılanması için öneriler ve yapılanma için yardım sunulması şeklinde olabilir. Tüm teklifler verildiğinde şirket, hangi teklifin müşteriler ve alacaklılar için en fazla faydayı sağladığını inceleyecek. Teklifler, sundukları miktar açısından yeniden yapılanmadaki yardım düzeyine göre önemli farklılıklar gösterebilir.

Teklif yapan firmalar normalde gizli tutulsa da, FTX ve ortak firma Alameda, Voyager’ın iflasından sonra teklifini açık bir biçimde duyurmuştu. Bu, FTX’in ihale sürecine saygı göstermediğine yönelik çeşitli yorumların ortaya çıkmasına neden oldu.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ise bu durumu erken likidite sağlama çabası olarak gördüğünü söyledi:

“Ortak teklifimizin amacı, iflas eden bir kripto projesinin işini çözmek için daha iyi bir yol oluşturmaya yardımcı olmaktır. Müşterilerin erkenden paralarını elde etmeleri, şirketin iflas sonuçları hakkında spekülasyon altında kalmamasını sağlayacaktır”

Voyager, Temmuz ayında Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir