Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.985
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.985
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Voyager Coinbase’e Büyük Miktarda Kripto Para Aktardı

Voyager

İflas etmiş kripto para şirketi Voyager, kripto para borsası Coinbase’e büyük miktarda token aktardı.

2022 yılı kripto para sektörü için zorlu geçti ve birçok kripto para şirketi çöküş yaşadı. Hatırlayacağınız gibi LUNA krizi ile başlayan bu çöküş sıralaması, FTX gibi büyük kripto para borsalarının da iflasına yol açarak büyük bir kripto para dalgası yarattı. Öte yandan 2022’de iflas eden şirketlerden biri olan Voyager ise son haftalarda oldukça hareketli. Özellikle son 24 saat içerisinde yaptığı büyük transferler dikkat çekti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

İflas eden kripto para şirketi Voyager, geçtiğimiz 24 saat içerisinde Coinbase borsasına 2 altcoin projesini transfer etti.

Elde edilen verilere göre Voyager bir saat önce 1500 Ethereum (2.77 milyon dolar) ve 250 milyar Shiba Inu’yu (2.7 milyon dolar) Coinbase’e taşıdı. Bu işlem, Voyager’ın kalan varlıklarını tasfiye etme ve kullanıcılarına ABD doları cinsinden geri ödeme sürecinin bir parçası gibi görünüyor.

2019 yılında komisyonsuz bir kripto para komisyoncusu olarak faaliyet göstermeye başlayan Voyager, Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulunmuştu.

Voyager kullanıcılarına iki seçenek sunmuştu: 20 Haziran ve 5 Temmuz tarihleri arasında yaptıkları taleplerden tokenlarının %35.72’sini çekmek ya da Voyager tokenlarını satıp USD cinsinden ödeme yapana kadar 30 gün beklemek.

Bir kripto bilgi firması olan Arkham Intel’e göre, şu anda Voyager adresinde yaklaşık 81,63 milyon dolar değerinde kripto para kaldı. Voyager, kalan tüm tokenleri cüzdan adreslerinden ana adresine merkezileştirme sürecinde olduğundan, bu tokenlerin tümü önümüzdeki birkaç gün içinde satılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir