Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.870
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.870
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Volkswagen ChatGPT Entegre Edecek!

Volkswagen ChatGPT

Volkswagen ChatGPT Entegre Edecek! Hazır olun, Siri ve Alexa, yol ChatGPT’ye ait! Alman otomobil devi Volkswagen, güçlü AI dil modelini araçlarına yerleştirerek, araç içi konuşmaları robotik komutlardan doğal akıcı diyaloglara dönüştürüyor. Emniyet kemerlerinizi bağlayın, çünkü 2024 ortasına kadar Volkswagen’iniz soğuk titremelerin sıcaklığın ayarlanması gerektiğini veya tereyağı tavuğu özleminin en yakın köri noktasına anında yol tarifi anlamına geldiğini anlayabilir.

Artık düğmelere dokunmak veya kafa karıştırıcı menülerle uğraşmak yok. Sadece aklınızdakileri söyleyin ve ChatGPT destekli asistan harekete geçsin. Koltuğu ayarlamak mı istiyorsunuz? Sadece “Beni radyoya yaklaştır” deyin. Uykulu mu hissediyorsunuz? “Gözlerim ağırlaşıyor” diye fısıldayın ve kabin ışıkları kısın. Bu sadece kolaylık değil – sizin için kişiselleştirilmiş bir sürüş deneyimi rahatlığınız ve ruh haliniz için özel olarak hazırlanmış.

Volkswagen ChatGPT

Volkswagen sadece yakalamakla kalmıyor. Rakipler yapay zeka asistanlarıyla uğraşırken, Alman otomobil üreticisi türünün ilk kitlesel pazar entegrasyonlarından birine sahip olmaktan övünç duyuyor. Bu, sürücü beklentilerindeki bir değişimi yansıtan cesur bir hareket. Günümüzün otomobil sahipleri sorunsuz etkileşim arzuluyor ve ChatGPT bunu sunarak araba ile arkadaş arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor.

Ve araba kontrollerinde durmuyor. Bu AI yardımcı ayrıca en sevdiğiniz uygulamalarla da iyi oynuyor. Apple CarPlay kullanarak işe yol tarifi mi gerekiyor? Düğmeye basmayı unutun, sadece ona “Beni ofise götür” deyin. Spotify melodileri mi arıyorsunuz? Basit bir “Antrenman çalma listemi çal” müziği harekete geçirir. Arabanız, dijital hayatınızın kumaşına sorunsuz bir şekilde dokunan bağlı bir merkez haline gelir.

Elbette, büyük güçle birlikte büyük sorumluluk gelir. Volkswagen, gizliliğin birinci öncelik olduğunu söylüyor. Asistan tarafından toplanan veriler anonimleştirilir ve düzenli olarak silinir ve sistem hassas araç bilgilerine erişime sahip değildir. Öyleyse, yeni AI arkadaşınıza güvenle iç dökün – sadece sürüş alışkanlıklarınız hakkında bilgi vermesini beklemeyin.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ETF Başvuruları Ertelenecek?

Özerk araçlardan oluşan bir geleceğe doğru ilerledikçe, doğal ve sezgisel bir arayüz birincil öneme sahip hale geliyor. ChatGPT’nin Volkswagen otomobillerine entegre edilmesi bu yönde dev bir adım olup, daha güvenli, daha keyifli ve gerçekten diyalog odaklı bir sürüş deneyimi için yolu açıyor. Öyleyse telefonunuzu kapatın, sesinizi açın ve arabanızla sohbet etmeye hazır olun – açık yol sizi bekliyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir