Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.628
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.628
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple CTO’su Schwartz, XRP Geri Alım Söylentilerine Noktayı Koydu!

xrp

Ripple’ın XRP tokenlerini geri satın alacağına dair ortaya atılan söylentilere, şirketin Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) David Schwartz‘dan yanıt geldi. Kripto para influencer’ı Mr. Huber, Ripple’ın Aralık ayında neredeyse 238 milyon XRP sattığını belirterek, bu durumu değerlendirdi. Ancak Schwartz, Ripple’ın aslında iki seçeneğinin olduğunu söyledi: ellerindeki XRP’yi tutmaya devam etmek veya miktarını azaltmak.

Schwartz, Ripple’ın orijinal planının ellerindeki XRP miktarını mümkün olan en hızlı şekilde azaltmak olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ripple’ın XRP’leri yakma seçeneğini değerlendirdiğinde, bu durumun gerçekleşmesine yol açacak bir olay dizisinin aklına gelmediğini ve gerçek bir fayda sağlamayacağını düşündüğünü ifade etti.

Schwartz, arzdaki azalmanın piyasa değerini düşüremeyeceğini ve bu nedenle fiyatın önemli ölçüde artması gerektiği düşüncesini de reddetti. Bu konuda 2018’deki benzer tartışmalara atıfta bulunarak, Stellar’ın gerçekleştirdiği token yakımının bu teoriyi çürüttüğünü belirtti.

Sonuç olarak, Ripple’ın CTO’su Schwartz, şirketin elindeki XRP miktarını azaltma planının devam ettiğini ve bu konuda net bir stratejilerinin olduğunu vurguladı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir