Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.512
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.512
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

VIDT Dao Nedir? Nasıl Çalışır?

VIDT Dao Nedir

VIDT coin, kullanıcıların kendi NFT’lerini oluşturabilmesini ve çeşitli belgelerin doğrulanmasını sağlamak için geliştirilen Vidt Datalink platformunun kripto para birimidir. VIDT, NFT oluşturma platformu ve hibrit blockchain ağı olan bir platformdur. Kullanıcıların ağ üzerinde rahat bir şekilde etkileşime girmesi için farklı entegrasyonlardan yararlanır.

VIDT DATALINK NEDİR?

Vidt Datalink bir blockchain projesidir ve ana hedefi kurumsal yatırımcıları ve şirketleri platformuna çekmektir. Proje, VIDT coin adı verilen yerel bir kripto para birimine sahiptir. Vidt, kullanıcıların verilerini korumak istedikleri durumlarda sertifika hizmetleri vererek onlara yardımcı olur. Bu şekilde, kullanıcılar verilerinin güvenliğini en üst düzeye çıkarabilirler.

Yatırımcılar, blockchain teknolojisini kullanarak parmak izlerini sisteme kaydedebilirler. Bu yöntemle, ağdaki tüm işlemler, veriler ve NFT’ler güven altına alınmış olur. Bir kişinin parmak izi eşleşmiyorsa, sistem bunu tespit eder ve hesap sahibini uyarır. Platform, son derece güvenilir bir hizmet sunmasının yanı sıra işlemleri son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Öte yandan, işlem maliyetleri oldukça düşüktür, böylece kullanıcılar uygun maliyetli ve hızlı işlem yapma avantajına sahiptir.

VIDT Coin Nedir? Ne İçin Kullanılır?

VIDT coin, Datalink platformunda yerel kripto para birimi olarak işlev gören bir tokendir. Bu token, sertifikasyon işlemlerinde ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır. Basitçe ifade etmek gerekirse, verilerin ve işlemlerin size ait olduğunu doğrulamanıza ve bahsi geçen unsurları güvence altına almanıza yardımcı olur. Ayrıca, NFT üretimi ve doğrulaması için de kullanılabilir.

VIDT Coin Nedir? Vidt Datalink Özellikleri Nelerdir? - LorentLabs

VIDT token, daha çok kurumsal yatırımcılara hitap eder. Protokol tokeni, BEP-20 akıllı sözleşmesi ile oluşturulmuştur.

Tokenin maksimum arzı, 1.000.000.000 adet olarak belirlenmiştir. Şuan olarak maksimum arzın neredeyse  %77’sine denk gelen 770.011.370 VIDT, dolaşımda bulunuyor  ve VIDT, bu yazı yazılırken  16,64 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Datalink Özellikleri Nelerdir?

  • Bu proje, dijital verilerin bütünlüğünü ve güvenliğini korumak üzere geliştirilmiştir. Böylece isteyen kuruluşlar, Vidt Datalink platformu aracılığıyla çeşitli dosyaların orijinalliğini doğrulayabilirler.
  • Kullanıcılar, bu platform aracılığıyla kendileri yeni NFT’ler oluşturabilir ve bunları satarlar. Bunun dışında başka NFT’ler de satın alabilirler.
  • Kullanıcılar, bu platform üzerindeki alım-satım, belge doğrulama, NFT oluşturma ve bunun gibi çeşitli işlemlerin tamamını bu proje ile yapabilirler.
  • Datalink platformu, bireysel ve kurumsal kullanıcılar için oldukça düşük işlem ücretleri sunar. Bununla birlikte platformdaki işlemler oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşir.
  • Vidt API, programlama dillerinin hepsiyle uyumludur. Dolayısıyla iş yazılımlarına çok kolayca bağlanır. Bununla birlikte proje, Airbus ve IBM gibi önemli şirketlerle iş birliği kurmuştur.
  • Projenin birçok şirketle iş birliği içinde olması ve sağladığı hizmetler; blockchain teknolojisinin daha geniş bir çapta benimsenmesine de katkıda bulunmaktadır.

Datalink’in Kurucuları Kimlerdir?

VİDT Datalink Kurucuları Kimdir ?

Marnix van den Berg, Pim Voets (Lider Konsept Tasarımı), Ceciel van Helden (Lider Programlama) ve Wico van Helden (CEO) 2003’ten beri VIDT Veri Bağlantısı yazılımı üzerinde çalışıyor ve V-ID hizmetini 2018’de başlattı.

Şirket ayrıca bir grup teknik uzman oluşturmuştur. Joshua Jenster (Yönetim Kurulu Başkanı), Gert-Jan Huizer (Strateji ve Büyüme), Jolanda ter Maten (AB ve İnovasyon), Rudy Bouwman’dan (VIDT ve DGB Entegrasyonları) oluşan  Veri Bağlantısı Farkındalık Ekibi (diğer adıyla Danışmanlar Kurulu)), Petra van Dooren (Lansdorp, Değişim Koçu) ve Rudolf van Ee (Blockchain Ekosistemleri).

VIDT Avantajları nelerdir?

  • Kullanıcılar, işlemlerini parmak izi ve blockchain teknolojisi ile güvence altına alır. NFT’lerin ve sahipliğini bu teknolojiyle kanıtlar. Güvenlik öncelikli bir platform olması, kurumsal ve büyük yatırımcıların dikkatini çekmektedir.
  • Vidt Datalink, NFT gibi ürünler için kullanıcılara sertifika verir. Sertifika almak isteyen yatırımcılar, VIDT coin ile ödeme yaparak alırlar.
  • Platform, yüksek hızla çalışmaktadır. Buna rağmen, oldukça düşük işlem ücretleri talep eder. Kullanıcılar, hem ucuz yoldan hem de hızlı işlem gerçekleştirme avantajına sahiptir.
  • Gerçek dünyadaki ürünler, platform aracılığıyla NFT’ye dönüştürülebilir ve sahipliği kanıtlanabilir.

Dezavantajları Nelerdir?

  • Daha çok kurumsal yatırımcıları çeken hizmetler sunmaktadır. Proje, kâr elde etmek isteyen bireysel yatırımcılar için oldukça az imkân tanır.
  • Büyük oranda güvenlik üzerine yoğunlaşan bir platformdur. Merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminin öğelerini içermez. VIDT coin staking ve likidite için kullanılmaz.

 VIDT Gelecekte Ne Vadediyor?

Vidt projesi, bireysel ve kurumsal kullanıcılara belge doğrulama ve dijital veri güvenliğini sağlama hizmetlerini vererek; kullanıcıların, belgede sahtecilik ve çeşitli manipülasyonlardan korunmalarını sağlar. Bununla birlikte kullanıcıların NFT oluşturmalarını ve birden fazla blokzincirine tek platform üzerinden ulaşabilmesini de sağlar.

Özellikle iş dünyasında şirketlerin birbirlerine gönderdikleri dijital belgelerin orijinal olup olmamasının doğrulanması gibi ihtiyaçlar gün geçtikçe artmaktadır. Vidt platformu, artan bu ihtiyaca cevap verebileceği önemli projelerden biridir. Bununla birlikte, mevcut özelliklerinden dolayı projeye ait  kripto para biriminin değerinin artması öngörülmektedir.

VIDT DAO Piyasa Verileri

Maksimum Arz :1.000.000.000 VIDT
Toplam Arz: 1.000.000.000 VIDT
Dolaşımdaki Arz : 770.011.370 VIDT

 

VIDT Nereden Alınır?

Binance, KuCoin, gibi büyük merkezi borsalarda alabilirsiniz. PancakeSwap, Vauld gibi merkezi olmayan borsalarda satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir