Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.563
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.563
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Uzman: Shiba Inu mu? Hayır Bu Altcoin’den Alın!

Köpek temalı kripto para birimleri bireysel yatırımcıların gözdesi olabilir ancak, tecrübeli kripto analisti Anders Bylund’a göre Dogecoin veya Shiba Inu gibi meme coin/token üyeleri uzun vadeli yatırım anlamına gelmiyor. Analist bunun yerine Gala Games’ın (GALA) neden daha iyi bir tercih olduğunu tartışıyor.

Anders Bylund: Shiba Inu almayı mı düşünüyorsunuz?

Gala Games, oyun ortamını besleyecek bir Blockchain teknolojisi. İlk Gala oyunu SimCity’yi hatırlatabilecek bir kasaba simülatörü olan Town Star. Town Star oyuncuları Gala Blockchain ile sanal dünyada kontrol sağlıyor. Oyuna, benzersiz oyuncu avatarlarını temsil eden NFT’ler dahil. Yaklaşan Gala Games oyunlarından biride oyuncuların karşılıklı mücadele edebileceği kule savunma oyunu oyunlardan biri olacak. Bir diğer oyun, oyuncuların kendi tanklarını oluşturup geliştirilebildikleri üçüncü şahıs dövüş oyunu. Bu arada Gala, Ethereum ve Binance Smart Chain ağlarının çapraz uyumlu protokollerinde çalışan bir Ethereum projesi. Peki neden uzun vade yatırım için daha uygun? Bu sorunun cevabıyla devam edelim…

coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerini buradan (bölüm-1, bölüm-2) inceleyebilirsiniz.

GALA neden daha iyi bir tercih?

Gala Games, video oyunu sektöründe tecrübeli ve birikimli bir ekiple destekleniyor. Eric Schiermeyer, FarmVille, Mafia Wars ve Words With Friends gibi popüler oyunların arkasındaki mobil oyun şirketi Zynga’nın kurucularından biriydi. Hızla gelişen metaverse ve oyun sektöründe, uzun vadeli başarı asla garanti edilmez. Analist bu nedenle, Gala Games oyunlarını ve kripto para birimlerini küçük bir miktarla değerlendirmeyi tavsiye ediyor. Bununla birlikte GALA, Blockchain tabanlı video oyunları oluşturmak için uygun bir strateji. İki yüksek kaliteli akıllı sözleşme platformunun üzerinde üçlü Blockchain sistemi çalıştırmanın getirdiği çeşitli veri koruma ve özelleştirilebilir işlem işleme seviyeleri öne çıkan özellikler. Ayrıca, geliştirici Schiermeyer’in endüstri bilgisi oyunun kurallarını değiştirebilir. Sonuç olarak Anders Bylund, GALA token’in Shiba veya Dogecoin gibi meme kriptolarından daha bir tercih olabileceğini söylüyor:

Gala’ya küçük bir yatırımla başlamak isteyebilir ve oyun ortamı büyüdükçe ek token satın almayı bekleyebilirsiniz. Bu oyun token’i hala olgunlaşıyor, ancak zaten Shiba Inu’dan daha iyi bir yatırım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir