Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.566
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.566
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

UpBit, Singapur’dan Lisans Onayı Aldı!

upbit singapur

Güney Kore’nin en büyük kripto borsası olan UpBit, Singapur’dan lisans aldığını duyurdu.


▪️ Upbit, Güney Kore’nin önde gelen iş insanlarından Song Chi-Hyung tarafından 2017 yılında kurulan bir kripto borsasıdır. Upbit, faaliyetlerine başladıktan yaklaşık 2 ay sonra, 24 saatlik işlem hacmi açısından lider kripto borsa platformlarından biri haline gelmişti.

▪️ 2018 yılının son aylarına doğru bu şirket, Güney Asya bölgesindeki varlığını güçlendirmeye başlamıştı. İlk olarak Singapur’da hizmet vermeye başlamış, daha sonra Endonezya’da da faaliyetlerini genişletmişti.

▪️ UpBit, yeni olarak yapmış olduğu duyuru aracılığı ile Singapur’da MPI lisansı aldığını duyurdu. Henüz kağıt üzerinde onay gelmedi fakat UpBit’in gerekli hizmetleri verebileceği açıklandı.

▪️ UpBit Singapur’un CEO’su olan Alex Kim, bu haberin ardından şu ifadeleri kullandı: “Almış olduğumuz bu onay, Singapur’daki kripto para teknolojisi alanındaki lider konumumuzu güçlendirmek için stratejik bir dönüm noktasıdır. Bu başarıyla, küresel güç merkezi olarak tanınan Singapur, bireysel, kurumsal ve altyapı odaklı işletmeler için yeni yeteneklerin kapılarını aralıyor.”

▪️ Kripto para piyasası, piyasalardaki çeşitli dalgalanmalara, yaşanan olaylara ve ekonomik belirsizliklere rağmen dünya genelinde oldukça büyük bir ilerleme kaydediyor.

▪️ Bu güzel haberler ile birlikte yatırımcılar ve şirketler, bu varlıkların portföylerini çeşitlendirmek ve geleceğe yönelik olarak değer kazanabilecek bir varlık sınıfı oluşturmak için kripto paralara olan ilgilerini artırdıklarını da görebiliyoruz.

Haberlerimize En Güncel Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version