Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.413
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.413
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü Yönetici Bitcoin İçin Uyardı: Önümüzdeki 12 Ayda…

Önde gelen bir kripto para fiyat takip ve veri şirketinin kurucu ortağına göre, Bitcoin (BTC) ve diğer altcoin’ler için ayı piyasası daha yeni başlıyor olabilir. Piyasalar hakkında değerlendirmelerde bulunan yetkili, kripto ayı piyasasının beklenenden daha uzun süreceğini söyledi. coinmuhendisi.com olarak, detayları aktarıyoruz.

Bitcoin, geleneksel finans ile ilişkili ve riskli bir varlık olara kgörülüyor

Kripto para fiyat takip ve veri firması CoinGecko’nun baş işletme görevlisi olarak da görev yapan Bobby Ong, kripto para birimlerinin, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ve tedarik zinciri sorunlarının kalıcı enflasyon yaratmasıyla birlikte, makro odaklı bir ayı piyasasının ortasında olduğunu söylüyor. ABD Merkez Bankası’nın enflasyonu bastırmak için faiz oranlarını yükseltmekten başka seçeneği olmadığını ve bunun sonucunda büyüme stoklarının bastırıldığını belirtiyor. Yönetici konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer veriyor:

Kurumsal firmaların katılımıyla, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri artık TradFi [geleneksel finans] ile yüksek oranda ilişkilidir ve bir teknoloji stoğu/riskli varlık olarak görülüyor. Tüm bu nedenlerle de büyük bir darbe alıyor. Halka açık birçok teknoloji hissesi, son 6 ayda piyasa değerinin yaklaşık yüzde 75 düştüğünü gördü. Dibe yakın mıyız? Ne yazık ki, Fed’in faiz oranlarını sıkılaştırma döngüsünün henüz başındayız. FED’in enflasyonu dizginlemek için önümüzdeki birkaç çeyrek için faiz oranlarını sürekli olarak artırması gerekecek ve daha fazla zorluklarla karşılaşacağız. Ekibimize Önümüzdeki 12-18 ayın zorlu olmasını beklediğimizi söyleyebilirim.

Firma yetkilisi Bobby Ong’a göre, CoinGecko, uzun bir ayı piyasasına hazırlanıyor. Bitcoin, diğer kripto para birimleri ve piyasalar ile ilgili açıklamalarına devam eden yetkili, ayı piyasasının kısa olmayacağını düşündüğünü söyledi ve sözlerine şöyle devam ediyor:

Zaten ayı piyasasındayız ve büyük olasılıkla bu süreç kısa olmayacak. Zor zamanlara hazırlanmalı, harcamalara dikkat etmeli, geliri optimize etmeye odaklanmalı ve topluluğun istediği şeyleri inşa etmeliyiz. Şimdi kolları sıvamanın ve bir sonraki döngü için BUIDL [inşa] zamanıdır.

Yatırımcıların çoğu nakitte bekliyor

Değerlendirmelerine devam eden Coingecko yöneticisi Bobby Ong, bildiği birçok yatırımcının şu anda nakitte olduğunu ve yatırımlarını çektiğini belirterek şunları söylüyor:

Tanıştığım birçok yatırımcı artık nakit paraya sahip. Arthur Hayes daha fazla düşüş ve kaos bekliyor. Yalnızca 20 bin dolardan Bitcoin (BTC) alıcısı ve 1.300 dolardan Ethereum (ETH) alıcısı. Satın alımlarınızda son derece seçici olmanın ve trendin diğer tarafında sizi daha güçlü görmenin zamanı geldi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir