Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.216
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.216
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple Davasına Dikkat: Haftaya XRP’de Bunlar Bekleniyor!

Ripple genel danışmanı Stuart Alderoty, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) “ikiyüzlülüğü” konusunda uyardı. Alderoty, Ripple’dan önceki başka bir davaya dayanarak düzenleyiciyi eleştirdi ve “ikiyüzlülüğünün sarsıcı olduğunu” belirtti. İşte detaylar…

Ripple danışmanından çağrı: Sonuca hızlı ulaşmak

Daha önce, üst düzey avukat SEC’yi Ripple davasıyla ilgili “gecikmeli kart” oynamakla suçlarken, kurumu davayı hızlı bir şekilde ilerletmeye çağırdı. Alderoty, SEC’nin gecikme yaşatmasına rağmen, şirket ve mahkemenin sorunu olabildiğince çabuk çözmek için özenle çalıştığını söylüyor. Ancak, bir çözüme ancak 2023’te ulaşılacağına inanıyor. 2022 yılının ne getireceğine ilişkin olarak, Ripple genel danışmanı, bu yılın endüstrinin geleceği doğrultusunda tüm dikkatlerin kripto para mevzuatına çevrileceği bir yıl olacağını daha önce belirtmişti.

Geçen yıl, kripto para birimi endüstrisi değer olarak neredeyse dört katına çıktı ve aynı zamanda önemli benimseme kilometre taşlarına ulaştı. Teknoloji inovasyonu sıklıkla düşmanlıkla karşılansa da, Amerika Birleşik Devletleri dışındaki ekonomik rakiplerin dijital varlıkları, Blockchain etkin gerçek zamanlı ödemeleri ve merkez bankası dijital para birimlerini (CBDC’ler) hızla benimsediğini ekledi.

Şirket, ortaklık kurmaya devam ediyor

Ripple davasındaki en son güncellemelere bakıldığında, SEC, Hinman’ın e-postalarının avukat-müvekkil ayrıcalığı ile korunduğunda ısrar ettiği Nisan ayı sonlarında gönderilen mektubunu desteklemek için bir yanıt gönderdi. Ripple sanıklarına verilen son yanıt, eski SEC yetkilisi William Hinman’ın SEC avukatlarından yasal tavsiye aldığını ve bu nedenle belgelerin avukat-müvekkil gizliliği ile korunduğunu, mahkemede ibraz edilemeyeceğini belirtti.

Devam eden davadan yılmayan Ripple, para transferi için Litvanya merkezli bir çevrim içi platform olan FINCI ile işbirliği yapmak için harekete geçti. Ripple, bu ortaklıkla birlikte, FINCI müşterilerinin Avrupa’dan Meksika’ya para gönderebilmesi için XRP tarafından desteklenen ODL platformunu kullanarak bir ödeme koridoru oluşturmayı planlıyor (işletmeler arası ödemeler). Ripple’ın ODL ağı halihazırda Meksika, Japonya, Avustralya, Güney Kore ve Filipinler dahil olmak üzere 22 ülkeyi ve varış noktasını kapsamaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir