Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.759
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.759
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

İşte İzleme Listenize Ekleyebileceğiniz 3 Metaverse Coin!

Kripto para piyasaları, bu hafta sonu yatay fiyat hareketleri yapmaya devam ediyor. Bazı potansiyelli metaverse coin projeleri, oldukça düşük fiyatlarla işlem görmeye devam ediyor ve bu da onları izlenmeye değer projeler haline getiriyor. coinmuhendisi.com olarak, izlenmesi gereken 3 metaverse coin projesini aktarıyoruz.

İşte yakından takip etmeniz gereken 3 Metaverse Coin
Polychain Monsters (PMON)

Mart 2021’de piyasaya sürülen Polychain Monsters (PMON), kullanıcıların Polymons adlı sevimli yaratıkları toplamasını sağlayan bir canavar avcısı içeren, Pokemon’dan ilham alan NFT ve metaverse coin projesidir. Polychain Monsters, kullanıcıların platformda, her biri benzersiz niteliklere ve nadirliklere sahip çeşitli NFT kartları içeren güçlendirici paketleri satın almalarına olanak tanır. Pokemon ve NFT hayranıysanız, tüm yaratıkları toplamak eğlenceli olabilir. Proje, Polygon, Ethereum ve BNB zincirleriyle çapraz zincir uyumludur. Polychain Monsters oyunu, NFT yaratıkları toplayan, savaşlara giren, görevleri tamamlayan ve platformda ödüller kazanan kullanıcıları içerir.

Polychain Monsters, Polychain Monsters’ın uzun vadeli potansiyeline işaret eden, hali hazırda açılmış 2 milyondan fazla güçlendirici paketiyle sağlam bir topluluğa sahiptir. Ek olarak, son kripto ayı piyasasıyla bile, PMON son 24 saatte yaklaşık yüzde 8’in üzerinde ve geçen hafta yaklaşık yüzde 16’nın üzerinde arttı. PMON, kullanıcıların platformda güçlendirici paketler satın almalarını, ödüller kazanmalarını ve metaverse’lerine katılmalarını sağlayan, platformdaki birincil yardımcı varlıktır.

Empire DDAO (VEMP)

Eylül 2021’de başlatılan vEmpire DDAO (VEMP), özünde bir DAO ile oluşturulmuş önde gelen Metaverse oyun topluluklarından biridir. vEmpire DDAO, kullanıcıların ERC-20 veya BEP-20 metaverse coin projelerini, örneğin SAND, APE ve daha fazlasını stake edebilecekleri, hisselerinde önemli ödüller kazanabilecekleri bir stake havuzları koleksiyonuna sahiptir. Ayrıca vEmpire DDAO, vEmpire: The Beginning adlı NFT tabanlı kartlar içeren benzersiz bir oyna-kazan al-sat kart oyunu içerir. vEmpire’ın OpenSea koleksiyonu şu anda 117 yatırımcısıyla 500’den fazla öğe içeriyor. Toplam işlem hacmi 170 ETH, yani yaklaşık olarak 334 bin dolar.

Oyun topluluğunun misyonu, üyelerini ödül kazanmaya başlamak için varlıklarını platformda paylaştırma konusunda güçlendirmek isteyen metaverse’i tamamen merkeziyetsizleştirmek. 6,3 milyon dolarlık mevcut piyasa değeri ile VEMP, oldukça düşük değerdedir. Son kripto para ayı piyasasında , metaverse coin son yedi günde aynı fiyatta kalmayı başardı. Platformdaki birincil hizmet varlığı, hem ERC-20 Ethereum hem de BEP-20 BNB sürümlerini içeren VEMP’dir. Kullanıcılar, ödüller, yönetişim ve bahis için VEMP’yi kullanabilir.

EPIK Prime (EPIK)

Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Epik Prime (EPIK), çok çeşitli AAA oyun başlıkları ve markaları için işlevsel NFT’ler içeren NFT pazar yeridir. Epik’in benzersiz satış noktası, NFT’lerinin yalnızca iyi oyun markalarıyla doğrulanmış ve tam lisanslı olması değil, aynı zamanda karakter modifikasyonu, kozmetikler ve daha fazlası gibi benzersiz oyun içi yardımcı programları içermesidir. Epik Prime ayrıca, bir VR alanı koleksiyonundan ve bir oyun ağından oluşacak ve oyunculara ilgi çekici ve sürükleyici bir deneyim sağlayacak olan Epikverse adlı Metaverse’ini de inşa ediyor.

Epik, hem ERC-20 hem de BEP-20 sürümlerini içeren platformdaki birincil yardımcı program metaverse coin projesidir. Epik’in yardımcı programı, yaklaşmakta olan metaverse ile etkileşim kurmayı ve platformunda NFT’leri satın almayı içerir. EPIK tokeni bu hafta şaşırtıcı bir şekilde iyi gidiyor ve son yedi günde yaklaşık yüzde 14’ün üzerinde arttı. 7,6 milyon dolarlık mevcut piyasa değeriyle, kripto ayı piyasası tersine döndüğünde önemli fiyat artışı gösterebileceğinden bu projeye yakından bakmanızı öneririz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir