Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.230
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.230
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ünlü Yatırım Şirketi Uyardı! Bitcoin Fiyatında Satış Baskısı Sürebilir!

Bitcoin Fiyat, Yatırım, ETF

Bitcoin, 2024 yılında önemli trendlere sahne olacak gibi görünse de, kripto para piyasasında bazı zorluklarla karşılaşabilir. Galaxy Digital’in yaptığı araştırma raporuna göre, Bitcoin ETF’lerine büyük miktarda para girişi olması bekleniyor; ancak aynı zamanda Grayscale gibi mevcut spot ETF’lerin maliyetlerindeki artışın Bitcoin üzerinde “haftalar ya da aylarca sürebilecek satış baskısına” neden olabileceği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoinler İçin Listeleme Duyurusu!

Galaxy Digital’in raporunda ayrıca, Nisan 2024’te gerçekleşecek olan halvingin piyasada konsolidasyona yol açabileceği, ancak merkez bankalarının parasal genişleme politikalarının Bitcoin için olumlu bir faktör olacağı vurgulanıyor.

Ethereum’un, bu yılki güncellemelerle birlikte Layer 2 platformlarına daha fazla destek sağlaması beklenirken, aynı zamanda Ethereum’un, Solana gibi alternatif Layer 1 blockchain’lerinden gelen benzersiz rekabetle karşılaşabileceği öngörülüyor.

Kripto para piyasasında beklenen bu gelişmeler, yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunarken, aynı zamanda dikkatli olunması gereken riskleri de beraberinde getiriyor. Bu bağlamda, yatırımcıların piyasadaki değişimlere karşı hazırlıklı olmaları ve stratejik bir yaklaşım benimsemeleri önem taşıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir