Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.543
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.543
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

DOOM, Dogecoin Blok Zincirine Aktarıldı!

Doom, Dogecoin blok zincirine kaydedildi.

90’lı yılların efsane oyunu DOOM, Dogecoin blok zincirine aktarıldı. İşte detaylar!

1993 yılında piyasaya sürülen ve o yılların popüler oyunlarından biri olan birinci şahıs nişancı oyunu DOOM, büyük verilerin blok zincir üzerine tamamının depolanmasına olanak sağlayan bir protokol sayesinde, Dogecoin(DOGE) blok zinciri üzerine taşınarak burada saklanmaya başladı.

İlginizi Çekebilir: Ünlü Yatırım Şirketi Uyardı! Bitcoin Fiyatında Satış Baskısı Sürebilir!

Mini Doge takma isimli bir geliştirici, Doginals olarak adlandırılan Dogecoin Ordinals protokolünü kullanarak, Dogecoin blok zinciri üzerine Doom’u yazdı. Bu sayede kullanıcılar, bağlantıya erişerek bilgisayarlarından ya da mobil cihazlarından oyuna erişim sağlayabilecek.

Doom, geçtiğimiz haftalarda 30 yaşına ayak bastı. Mini Doge, oyunun 30.yıl dönümünün kutlanması amacıyla oyunu Dogecoin ağına, sonsuza kadar saklanacak şekilde kaydetti. Blok zincir içerisindeki oyun, yasal sorunlarla karşılaşmadan yayınlanabilecek dokuz oyun seviyesini içeriyor.

Doom, Dogecoin blok zincirine kaydedildi.

Dogecoin Memecoin Olmanın Ötesine Geçiyor!

Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana, geliştiriciler Dogecoin blok zinciri üzerine yüksek veri boyutuna sahip sanatsal koleksiyonlar ve oyunlar saklayabiliyorlar. Bunun için “inscription” teknolojisini kullanan altcoin projesi, memecoin olmanın yanı sıra işlevsel özelliklere de değiniyor.

Inscription teknolojisi, blok zincirler üzerinde veri depolanmasını sağlayan ve dijital girişlerin önünü açan bir teknolojidir. Bu teknoloji, Dogecoin blok zincirinde “Doginals” olarak isimlendirilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir