Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.835
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.835
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoinler İçin Listeleme Duyurusu!

binance

Binance, kripto alım satım platformunda kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmek amacıyla, 26 Ocak 2024 tarihinde Türkiye saati ile 11:00’de iki yeni spot alım satım çiftini listeleme kararı aldı.

Binance tarafından yapılan yeni listelem duyurusu APT/FDUSD ve BLUR/USDC çiftlerini kapsıyor.

Ayrıca, APT/FDUSD ve BLUR/USDC işlem çiftleri için Spot Algo Emirleri de kullanıma sunulacak. Bu gelişmeler, Binance kullanıcılarının alım satım stratejilerini daha etkili bir şekilde uygulamalarına ve piyasa dinamiklerinden maksimum düzeyde yararlanmalarına olanak tanıyacak.

Binance Borsası kullanıcıları için heyecan verici bir avantaj daha sunuyor. Yapılan son duyuruya göre, FDUSD işlem çiftlerinde işlem yapan kullanıcılar, bir sonraki duyuru yapılana kadar, işlem ücretlerinde kolaylık yaşayacaklar. Bu süre zarfında, yapıcı ücretler tamamen sıfırlanacak, böylece kullanıcılar ekstra maliyetler olmadan alım satım yapma fırsatına sahip olacaklar.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir