Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.371
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.371
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Analist Michael van de Poppe’den Cardano (ADA) Analizi

Popüler kripto para analisti Michael van de Poppe, Cardano (ADA) analizini paylaştı.

Uzun zamandır beklenen Vasil yükseltmesi Cardano (ADA) ağında uygulandıktan sonra, kripto yatırımcıları, en yakın gelecekteki hareketlerini tahmin etmek için fiyat hareketlerini analiz ediyor.

Michael van de Poppe, Cardano (ADA) Grafiğini Yorumladı

Michael van de Poppe, Twitter hesabı üzerinden, Vasil Hard Fork sonrası Cardano’nun fiyat grafiği üzerinden yaptığı analizi paylaştı.

Analist yaptığı paylaşımda, Cardano için nihai talep bölgesi belirledi. Cardano’nun nihai talep bölgesinin 0.30 ile 0.375 dolar arası olduğunu söyledi. Van de Poppe analizinde ayrıca, grafiğin toparlanıyor gibi göründüğüne yer verdi.

Cardano (ADA) Fiyatı Ne Durumda?

Cardano Vasil yükseltmesi, Perşembe günü saat 21:44 UTC’de yayına girdi ve Blockchain ağına önemli performans ve yetenek geliştirmeleri getirdi. Ayı piyasasında fiyatta büyük bir yükseliş yaşamadı ancak yeşil yönlü grafiklere sahip.

Haberin yazıldığı an itibariyle ADA fiyatı, CoinGecko verilerine göre, yedi gün boyunca yüzde 0,3 artış göstermesine rağmen, gün içinde yaşadığı yüzde 2,2’lik bir düşüşle 0,4502 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir